sunnuntai 23. toukokuuta 2010

Voittajan 1-tulos voittajana :)

Tässä pikainen kirjoitus tämän päivän tokokokeesta. Olimme siis Porissa kokeessa Hepun kanssa. Juoksu-Svingi sai jäädä kotiin ja reissuun lähdettiin ihan vaan kahdestaan. Koepaikalla satoi TAAS vettä, manasin jo mielessäni koko kokeen, mutta onneksi sade loppui meidän vuoron aikana. Eikä tämä sade niin paha ollut kuin viimeksi, nyt oli sentään lämmintä +13 astetta, joten vilukissakin pärjäsi :) Tuomarina Markku Santamäki, joka oli aikamoisen tarkka pisteissä, turhasta ei herunut kyllä mitään. Mukava ja leppoisa tuomari kylläkin!

Tässä pisteet, jotka siis oikeuttivat 1-tulokseen :) Tämä oli nyt sitten toinen ykköstulos, joten kaipa sitä on nyt oikeesti alettava kunnolla treenaamaan niitä eeveeällän liikkeitä..

Paikalla makaaminen: 8 Vaihtoi lonkka-asentoon ja oli haistelua ollut mukana. Pysyi kuitenkin, huh.
Seuraaminen: 9 Ilmeisesti tuomari tykkäsi paljon:) Mun mielestä hiukan huonommassa vireessä kuin normaalisti.. Tosin hidas kävely oli ehkä paras ikinä ja sitä tehtiin pitkä pätkä.
Liikkeestä istuminen: 10 Ou jee.
Luoksetulo: 7 Hitaat pysähdyset.
Ruutu: 10 Super! Meni ihan suoraan keskelle ruutua :)
Hyppynouto: 7 Jouduin antamaan lisäkäskyn, jottei tullut takaisin tullessa hypyn ohi. Yksi piste varmaan tippui myös Hepun hulvattomasta pidosta...
Metallinouto: 5 Jouduin antamaan kaksoiskäskyn lähettämisessä, lisäksi palautti TAAS seisten..
Tunnari: 8 Oi, miten hieno pikkukoira! Haisteli tarkasti ja toi oikean ja palautuskin onnistui hyvin:) Tiesin heti, että tuo oikean, niin varmasti nosti ja lähti tuomaan. Pisteet lähti tod.näk. taas kapulalla leikittelystä.
Kaukot: 7,5 Teki kaikki asennon vaihdot hienosti ekalla käskyllä, liikkui tällä kertaa eteenpäin puolikkaan mittansa.
Kokonaisvaikutus: 9

Kotimatkalla käytiin vielä kylässä ystävieni luona. Heppu oli niin ihana, kun hän oli oikein lapsiystävällinen koira, kun Sofia (reilu 1v) pusutteli häntä, luki Hepulle kirjaa, konttasi perässä pöydän alle, taputteli jne, niin Heppu vaan oli :) Aikas ihana pappakoira<3

4 kommenttia:

Adeina kirjoitti...

Hyvä, hyvä!! Oikein paljon onnea!

Anonyymi kirjoitti...

Onnittelut 1-tuloksesta!!

Terv. Maija & Kami

Anonyymi kirjoitti...

Onnea taas hienosta tokotuloksesta.

Kyllä näin kasvattajana saa olla teistä ylpeä ja kun velipoika Simokin teki eilen upean nollaradan agilityssä kun olin varta vasten mennyt radanreunalle katsomaan... kyllä se poika kanssa osaa (niin ja tietenkin myös Eija).

Halauksia Hepulle ja Svingille, oikein toiminnallista kesää teille, tavataan varmaankin agirodussa?.

Malla

Anonyymi kirjoitti...

On se vaan taitava koira tuo Heppu ! Ja niin, ajattele; pappapuolelle nuo meidän nassikat jo kääntyy. Ei uskois millään :0(. Toivottavasti kuitenkin ovat meidän ilona vielä monta vuotta :0)

Hyvää kesää ja tsemppiä kisoihin

Eija, Elsa, Simo ja Pyry