sunnuntai 2. toukokuuta 2010

Tuplanollasta tuplahyllyyn

Otsikkokin kertoo, että agilitya on kisattu:) Viikko sitten oltiin koko porukalla Janakkalassa suomen kromfohrländer ry:n kisoissa. Aamulla mentiin jo paikalle tekemään talkootyötä, Janakkalassa oli kaunis ilma, niin kuin aina :) Hepulla oli kaksi agirataa ja näiltä molemmilta radoilta nollat plakkariin. Sijoitukset jotain sata, mutta kyllä tuntui radat hyvälle! Oma ohjaus oli rentoa, muistin liikkua ja kaikenlisäksi osasin valita hyvät ohjauskuviot, tää on SE tunne, jonka haluaisin aina. Länderimestaruuksissa Heppu nappasi hienosti 5. sijan heti tähtiländereiden jälkeen, hyvä Heppu, oma tähtiländerini<3 Svingi pääsi Janakkalassa seurustelun ja ihmisten pusuttelun lisäksi "radalle". Sivussa oli euron maksava sportti-spurttirata, jolla nopeus mitattiin, rata oli lyhyt 8 esteen vauhtirata. Svinkku osasi mennä aika hienosti, kun vaan itse muistin taas ohjata, ekalla yrityksellä vimpan hypyn ohi ja tokalla sitten puhtaasti. Saatiin myös ihailla siskolikak-Zonan vauhdikasta agilitymenoa! Svingillä oli monitoimipäivä, hän pääsi myös ottamaan bortsukaverin kanssa paikallamakuun, hyvin meni ja sen jälkeen vielä riehumaan. Kiva kisapäivä meillä kaikilla!

Tänään oltiin tsaukkilassa kisaamassa kahden agiradan verran. Viitanen oli tehnyt todella mielenkiintoiset radat, joissa haastavia kohtia riitti. Oikeastaan aika kivat radat, vaikka tulokset ei tällä kertaa puhu puolestaan: tuplahylly. Ensimmäinen rata oli hyvä, ohajsin taas rennosti ja aika luottavaisesti, muutama parempi linja olisi voinut olla, mutta meno tuntui hyvältä! Harmikseni mokasin puomin jälkeisen takaakierron aivan totaalisesti, jäädyin ja Heppu ei tiennyt mihin mennä, joten valitsi hypyn väärään suuntaan. Toinen rata lähti hyvi käyntiin, sain tehtyä päällejuoksun onnistuneesti (jes, tätä on treenattu!) ja kepitkin H haki mun huonoista avuista huolimatta....ja sitten mä vaan jämähdin :-O Heppu pääsi kovaa edelle, luki putkea etukäteen ja ohitti muurin ja hyppäsi sen väärästä suunnasta..oi ei mikä hitulainen mä olin!! No,mutta loppurata saatiin kunnialla loppuun ja oli kiva molemmilla radoilla huomata, että putki-puomi ansasta Heppu valitsee hienosti kiipee, kun vaan käskytän ja annan tilaa. Voin siis olla tässä suhteessa luottavaisin mielin. Tänään Svingi joutui olemaan yksin kotona kuutisen tuntia, taisi olla ollut ikävä, kun neiti oli onnesta sekaisin kun lauma palasi;-) Jätin Hepun huilaamaan ja lähdettiin Svingin kanssa metsään lenkille.Kyllä huomaa ettei olla taas aikoihin lenkkeilty kahdestaan,koko ajan Svingi katteli ympärille, että missä se Heppu nyt on. Täytyy taas panostaa kaksin lenkkeilemiseen.

Viime viikolla oon yrittänyt treenailla Hepun kanssa tokoa, tunnari on ainoa jota olen oikeasti ahkerasti treenannu, muita hiukan vaan. Oma moka kyllä jos ei ensi viikolla pelitä, niin on onnettomasti treenattu, että hävettää. Svingi on myös tehnyt tokoa, seuraamista, hyppyä, liikkeestä maahanmenoa ja paikalla makuuta. Hitaasti mutta varmasti on meidän motto.

Molemmat koirat sai viime viikolla myös rokotukset. Kunnallisella kaksi koiraa maksoi yhteensä 65e, aika kohtuullinen hinta. Svinkkua hiukan jännitti ja Heppu jurotti omaan tyyliinsä. Hepulla kuului siis yhä se vasemmanpuoleinen sivuääni sydämessä.

Kavereiden kanssa ollaan lenkkeilty ja keskviikkona käytiin myös tivolissa ihmettelemässä maailmanpyörää ja muuta vilskettä. Vappuna koirat saivat seuraksi Yodan ja Ruun, kivaa kun oli kavereita! Ympäri pihaa rallittelua ja grilliruokaa, mikäs sen parempaa. Jo teki Svingikin loistoseuraamista kun palkkana odotti kokonainen nakki ;-P

Tällaista meille taas tällä kertaa. Koitan taas tsempata päivityksissä... Ootellaan kovasti parin viikon päästä olevaa Ahvenanmaan reissua:) Hyvää alkavaa viikkoa kaikille!

Ei kommentteja: