tiistai 3. marraskuuta 2009

Syyskarkelot ja treenausta

Ihan ensimmäisenä: KIITOS kaikille onnitteluista, niitä on sadellut joka suunnalta, ihanaa kun olette myötäelämässä iloamme!! :)

Sitten kuulumisten pariin! Lauantaina olimme siis koko kööri Lempäälässä länderien syyskarkeloissa. Tiedossa oli länderilenkki, juoruilua, länderikavereita, ihmiskavereita, ruokaa ja syyskokous. Tosin täytyy myöntää, että syyskokouksen kyllä passasin, mutta muilta osin päivä meni mitä mainioimmin:) Kivointa oli tietty se, että Svingin sisaruksia oli koolla S:n lisäksi kolme ja Killiä emme olleet nähneetkään sitten pentulaatikon. Kaikista penskoista oli kasvanut kauniita ja rohkeita! :) Siellä ne paineli kaikki yhdessä ilo ylimmillään, niitä olisi voinut katsoa vaikka kuinka kauan! Eka lenkki meni mukavasti höpötellessä Pihlan (Hepun tyttären-tytär) omistajan kanssa ja toka lenkki meni Jassu-kasvattajan kanssa puhellessa pennuista. Ruoka oli maistuvaa ja kivaa oli! Kiitos kaikille kivasta päivästä, oli hienoa nähdä taas teitä kaikkia:)

Jettildan B-pentuja:

Jytä, Svingi, Zona ja Killi

Killi, Jetti-äiti, Zona, Jytä ja Svingi

Jytä ja Svingi


VAUHTIA JA VILSKETTÄ

Sunnuntaina suunnattiin Marika ja Tinka seurana hallille treenailemaan. Aiheena sivuirtoaminen. Heppu pääsi ensin tekemään. Eka harjoitus oli sama kuin Svingillä keskiviikkona Elinalla. Hiukan aluksi ahnehtisin, mutta kun muistin saamani ohjausvinkit Svingiä varten ja kun käytin niitä ohjeita, niin Heppu pelitti kuin unelma. Toinen harjoitus oli sivuirtoaminen hypylle, se meni hyvin. Kolmantena vielä puomin jälkeinen sivuirtoaminen hypylle, tällaisen kohdan ohjasin Hyvinkäällä huonosti, nyt se onnistui. Heppu oli ihan älyttömän tohkeissaan, kun hän pääsi harrastamaan vauhtilajia;-D Kontakteissa ei nyt ole ollut jumeja..jee:)
Svingi teki myös sitä keskiviikon sivuirtoomisharkkaa, Marika auttoi palkkailemaan. Sujuikin jo aikas mukavasti:) Lisäksi Kinkku otti myös eteen irtoamista ja nenukosketusta. Hienosti meni pikkukoira:) Lopuksi rallittelua serkkutyttö Tinkan kanssa, huisiiiii!

Maanantaina Svingin toko ja Heppu sai luvan jäädä kotiin. Tehtiin maahanmenoa ja liikkeestä seisomisen alkeita. Niin ja luoksepäästävyys. Paljon on treenattavaa, mutta aika hyvin Svingi oivaltaa juttuja. Sitten koirien vaihto ja Heppu pääsi mun kanssa kahdestaan pitkälle iltalenkille, maanantai-iltaisin on Svingin tokon jälkeen aina tiedossa "pappan" laatuaikaa:)

Tänään oli kaikesta ohjelmasta vapaapäivä, joten pitihän sitä virikettä keksiä :-D Hih! Pääsin vielä ajoissa töistä, niin jotainhan on tehtävä. Ei muuta kuin toko-kamat reppuun ja mars lähikentälle. Eli ensin lenkki ja sitten tokoa ja kävely takasin kotiin. Ei mul ilmeisesti ookkaan tokotaukoa!? Tai ehkä sitten kun on se aika kun ei työpäivän jälkeen ehdi päivänvaloa näkemään. Heppu harjoitteli tänään suunnista vasenta. Näitä opetan Tie tottelevaisuusvalioksi- kirjan neuvojen mukaan. Nämä tulee siis myös mulle kaikki uutena. Lisäksi Heppu teki EVL:n ruutuun lähetyksiä ja paikalla istumista. Kyllä noi liikkeet niin ku kipinää Hepulla lyö, mutta ihan vielä ei sytytä;-) No, mutta me ollaan nyt niin alussa. Otti Heppu myös luoksetuloa.
Svingi teki perusasentoa ja odottamista. Lisäksi tehtiin sitä eilen opittua harjoitusta liikkeestä seisomisesta. Tämä opetetaan nyt Svingille ihan eritavalla kuin Hepulle on opetettu, joten olen ehkä itsekin vielä hukassa. Loppuun sitten pallo-rallittelua ja kovaa meteliä, ihkuja ländereitä:)

Ei kommentteja: