torstai 19. marraskuuta 2009

Syksyistä arkea ja kuvapläjäys

Elämä on tällä hetkellä aikas tasaista arkea vaan. Eipä ole juuri ollut mitään päivitettävää. Aamulenkit tehdään pimeässä, päivälenkit hämärässä ja iltalenkit taas pimeässä. Missä lumi oikein viipyy???? Heppu on treenannut tällä viikolla agilitya ja hän oli etevällä tuulella, tuplanolla pienillä kauneusvirheillä. Toko on ilmeisesti nyt jäänyt tauolle? Heppu on harjoitellut vain ihan ihan pikkusen suuntia ja ihan ihan pikkusen merkkiä. Siis oikeesti vaan hyvin vähän. Svingi on tokoillut ahkerammin, kun neidillä on ohjatut harkat. Muuten sujuu hyvin, mutta seuraaminen tökkii. Agilitya ei neidillä viime viikolla ollut, joten kävin treenaamassa itsenäisesti irtoamista, nenäkosketusta ja rengasta.
Viime viikonloppuna koirat olivat siskon ja Tinkan luona hoidossa. Molemmat olivat käyttäytyneet hyvin mallikelpoisesti ja nukkuneetkin yöllä (Heppu oli nukkunu sängyssä...oho...aikasmoista hemmottelua:)). Svingi ei ymmärtänyt mitä hienoa on nukkua sängyssä, koska neiti oli tipahtanut sieltä alas kesken unien... ;-P

Tässä vielä pieni kuvapläjäys 8.11, kun olimme Lauran luona kylässä, akkalauma ja Heppu:) Päärooleissa siis: kääpin Midnight Mover´s Minas Ithil "Yoda" (musta), kääpin Ganz Klein Miss Mustang "Ruu" (ruskea pentu), kääpin Pinserella´s Tiramisu "Tira"
(ruskea) sekä tietenkin Svingi ja Heppu. Sivurooleissa minä ja Minna:)


ef="http://1.bp.blogspot.com/_ITK1XmiPeEQ/SwVEwR3gTFI/AAAAAAAAAVQ/CEdKaTV6qa4/s1600/IMG_1973.JPG">

1 kommentti:

Minna kirjoitti...

Jeee :) Tänks...