sunnuntai 29. marraskuuta 2009

Olikohan tämä edes totta?

Eilen oli pikku-Svingin ensimmäinen näytelmä. Turun kv-näyttely messukeskuksessa ja pentuluokassapa tietty. Marika lähti kaveriksi näyttelyyn ja hän meni Svinkun kanssa sisään ja mä menin yleisön ovesta. Sisko oli saanut raahata Svingin sisälle, hän kun ei sisälle menisi ilman äiskää:-D Sisällä neiti olikin niin onnellinen kun olin jo vastassa häntä, on se kyllä vaan semmonen hupsutupsu!

Ensin mentiin moikkaamaan kasvattajia ja muita länderistejä. Kinkku oli taas maailman onnellisin länderi, koska hän näki maailman kaikki lemppari-ihmiset. Sitten shoppailemaan. Ohoh, miten sitä taas tulikin ostettua näin paljon kaikkea....molemmille koirille lähti mukaan pomppa-takit, lelut joulupukin pussiin, luita ja nameja, uudet kennelliiton kansiot ja Svinkki sai vielä timantti kaulapannan ja hihnan (niiiiin ällöä!!) :) Jossain vaiheessa Jassu sitten soitti, että kehä alkaa tuossa tuokiossa, että olisi suotavaa jo saapua paikalle.... ;-)

Länderipentuja oli paikalla monta. Kolme urosta ja viisi narttua. Ensin meni pojat ja kauneimmaksi urokseksi valittiin Svingin velipoika Jytä. Kyllä Jytä vaan niin komea ja hyväkäytöksinen olikin! Sitten likat kehiin. Hiukan oli vaikeuksia saada raville, mutta kun lähti ravaamaan niin onneksi piti ravin hyvin. Hetki oottelua ja sitten Svingi yksilösyyniin;-D ensin pöydällä ja neiti oli kyllä niin super extra hienosti, että olin ihan hämmästynyt itsekin! Siinä se vaan seistä jökötti ja tuomari sai katella ihan rauhassa. Edestakasin liikkeet meni kivasti ja sitten seisomista. Yllättävän kauniisti Svingi seisoi vapaasti seisotettuna, vaikka sitä on treenattu kovin vähän. Järjestyksessä Svingi valittiin kauneimmaksi tytöksi kera kunniapalkinnon! Jee, hyvä meidän Ransu:) Hedda oli kakkonen ja Zona-sisko hienosti kolmas ja myös heille KP.
Roppi kehässä sitten sisarukset ja niin vaan kävi, että tyttö vei voiton. Svingi ROP-pentu ja Jytä VSP-pentu. Jettildan- pennut oli siis aivan loistavia! Jotain pientä palautetta mä taisin kuulla huonosti trimmatusta hännästä...mä en ymmärrä mistä ne puhu!?! *hih*

Tässä arvostelu:
Tuomari Jean-Jacques Dupas, Ranska

"Nice bitch. Well balanced. Exc. type. Beautiful head and expression. Exc.ears. Strong neck and front. Exc.brisket. Exc.tail. Nice movement. Very promising."

2 kommenttia:

Kipa kirjoitti...

Onneksi olkoon hienosti liikkuneelle ROP-pennulle :)

jassu kirjoitti...

On se totta!Svingi on niiiiin kauniskin, kaiken muun lisäksi. Jaa että mullako puolueellinen kanta asiaan? Ei mitenkään, Svingi on vaan niin ihana!
Onnea vielä suunnattomasti niin Svingille, kuin etenkin sulle Anne-Mari: esitit tosi hienosti tytön!

t. ylpeä kasvattaja