maanantai 19. lokakuuta 2009

Taas vierähti viikko...

Tässä hiukan taas viikon kuulumisia. Viikko takaperin sunnuntaina koirat pääsivät siivoamaan kanssani autoa vanhempieni pihalle. Toisin sanoen, he toimivat pikku apureina varastaen autosta purkamiani tavaroita... ;-D Heppu lisäksi nautti syksyn lehdissä peuhaamisesta ja Svingi kulki possunkorva suussa ympäriinsä ja lopulta
piilotti sen hiekkakasaan.

13.9 kalliokiipeilyä


Tiistaina tehtiin Tinkan ja siskon kanssa lenkki vanhan kaatopaikan kautta metsään. Koirat saivat riehua porukalla. Siellä ne juoksivat peräkkäin kaikki kolme, Svingi edellä, Heppu Svingin perässä ja Tinka lopuksi hiukan pihalla, että mikä tän homman nimi on? No, juostaan kans, niin ainakin näytän siltä et ymmärrän? ;-)

28.9 Pitkospuilla

Kultakimpaleet<3


Keskiviikkona käytiin Mummin luona kylässä. Koirat kerjäsi rapsuja ja Svinkku pusutteli. Illalla sitten oli Svingin agitreenit. Ennen Svinkkua, pääsi Heppu kuitenkin treenaamaan tokoa. Ihan jotain pikkujuttuja tehtiin, että herrakin sai jotain tekemistä. Svingin aksassa mentiin tänään kahta pientä pätkää. Ekassa oli poispäinkäännöstä ja toisessa takaakiertoa ja takaaleikkausta. Aikas kiva pikkukoira mulla on, kun meni niin etevästi:) Tärkeintä ja makeinta kuitenkin oli, että neiti toi mulle lelun joka palkkauksen jälkeen takaisin revittäväksi! Wau! Ei siis tarvittu enää kahtaa lelua:) Janitan neuvoilla asiat eteni nopeasti, ihanaa! No, mutta saatiin me täälläkin kertaa taas läksyksi leikkitreenejä. Lisäksi vaan lisää ja lisää koiran itsenäisyyttä, tsemppiä, vauhtia, omaa räväkkyyttä jne. Mutta olipas kerrassaan kivaa taas mennä pikku-Kinkun kanssa!

13.10 SyksyPerjantaina koirat saivat lenkki ja leikkikaveriksi kääpiöpinseri Tiran. Lenkkeily meni harmaassa säässä, onneksi ei vettä tullut pahasti. Sisällä sitten Svngi ja Tira aloittivat painimisen. Koko illan lapset painivat ja melskasivat. Lähinnä kovin ahtaissa paikoissa, kuten olkkarin matalan pöydän alla. Tässä Svinkku ja Tira ahtaasti leikkimässä.


Lauantaina molemmat koirat harjoittelivat vähän tokoa, mutta ei ollut kummallakaan toko-päivä. Vai oliko se sittenkin ohjaajasta kiinni?

Sunnuntaina suunnistettiin Sallan ja shelttien Venlan ja Vilin kanssa Hyvinkäälle kisaamaan. Hepulla oli kaksi starttia ja Svingillä oli kasvattajien tapaamista. Hepun eka rata oli hyppäri, josta ihan hyvä nolla. Muutama turha kaarros, mutta muuten kaikki meni radalla suunnitelmien mukaan. Sijoitus 6, kun koiria oli 56.
Toinen rata oli agilityrata, josta hölmö 5. Heppu teki SUPERkontaktit!!!!!! :) Jihuu-jes-jes-jes!!! Aa oli siis niin makee, et wau;-) Tuli reippaasti 20n-2off asentoon ja vapautui luvalla, puomi myös hyvä! Vitonen tuli ihan tyhmästä kohdasta, ku unohdin koiran ja se pääsi yhden hypyn ohi. Radalla onnistui kuitenkin kontaktien lisäksi myös pakkovalssi ja takaakierrot. Hyvä fiilis :)
Svingi siis pääsi tapaamaan Jassua, Jari, Tildaa, Jettiä, Ceciä ja Zonaa. Voi sitä riemua ja onnea taas kun neiti tapasi äitinsä Jetin. Ei siitä siis meinannut tulla yhtään mitään, kun Svinkku vaan menee kyljellään ja makaa maassa ja matalana ja selällään...mikä onni:) Svingi ja Zona olivat hyvää pataa keskenään ja siskokset leikkivätkin tosi hienosti. Kyllä tunnistaa sisaruksiksi, niin on saman väriset ja kokoiset! On ne vaan niin ihania molemmat! :) Olipa kiva nähdä teitä kaikkia!
Ja Sallalle kiitos mukavasta kisareissusta!

5 kommenttia:

Sanna Lehtonen kirjoitti...

"...josta ihan hyvä nolla."

Josta HIENO nolla! :)

Teitte tosi tarkkaa työtä Hyvinkään haastavilla radoilla. Johan tulostasostakin voi päätellä, että sekä Viitasen että Nybergin radoilla jyvät eroteltiin akanoista.

Ja sit oltiin me sählääjät :)

Aurinkoista syksyn jatkoa länsirannikolle!!

Minna kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Minna kirjoitti...

Ihania syyskuvia :)
Ja toi vika keppileikkikuva on varsin kiva!

Mäkin tahtoisin jo lenkkiseuraa teistä (ja Laurasta&Tirasta)!!! Voidaaks mennä sit kun mä tuun?! Tai ainakin sit jos silloin pääsiäisenä... Heh ;)

Marika kirjoitti...

Hei hitsi vie! Mäkään en meinaa tunnistaa koiruuksia enää kuvista. Varsinkin toi, jossa Svingi istuu lehtien keskellä niin on kyl Heppumainen jotensakin.. Onneks niillä on erilaiset valjaat ja Heppu näissä vielä pörhöisempi.

Janne kirjoitti...

Teillä on hieno ploki ja mahtavasti luettavaa! Eksyin plokiinne etsiessäni kokemuksia tassuvaivoista, meillä on parssoni jolla on myös tassut repeilleet harrastuksissa. Oletteko päässeet kokonaan eroon Hepun tassuvaivoista?