torstai 8. lokakuuta 2009

Viikonlopun vipinät ja kuluva viikko

Viime viikonloppuna puuhattiin yhtä sun toista. Lauantaina mentiin Lauran ja Tiran kanssa kupittaalle mätsäriin (part4). Hieno ilma, joten pentuja paikalle oli tullut treenailemaan paljon. Ravi tulee nyt Svingiltä hienosti, joten liikkumis pätkät meni mallikelpoisesti. Maassa seisominen nyt on vähän kömpelöä, mutta se ei kauheesti mua haittaa. Pöytä meni tosi hienosti. Eka huomas et Svingiä jännitti, mutta tuomari katteli aika kauan, joten neiti rentoutui hienosti ja hiukan pusuttelikin tuomaria:) Hampaiden katsominen on mennyt aina hyvin, lähinnä tuo takapään tutkiminen saa jalat tärisemään. Mutta tänään hieno pöytä käyttäytyminen ja paljon kehuja hienosta pennusta<3 Punainen nauha pikku-Kinkulle. Isossa kehässä ei sitten ku käyty.
Heppu pääsi sitten hiukan tokoilemaan ja riehumaan vaahteran lehtien kanssa. Tein tunnaria ja tunnarin pitoja, ihan jees. Lisäksi luoksetuloa pallolla, ei kyllä enää jumita yhtään,loistoa:)

Sunnuntaina oli Liedossa markkinat jonne piti tietenkin tunkea Svingin kanssa, siitä huolimatta että vettä satoi.. Eipä neiti ihmisistä eikä koko markkinoista välittänyt, näytti vaan ankealta kun satoi vettä ja joutui pitämään takkia, tyhmät markkinat siis;-D Liedosta sitten huristeltiin hallille treenaamaan aksaa. Heppu aloitti ja tein vastaavaa pätkää kuin Svingi teki viime viikolla Jaakolla toki pidempänä ratana. Hyvin toimi Heppu ja intoa riitti. Svinkku pääsi ottamaan samaa kohtaa myös, eli tuttu treeni viime viikosta, meni kivasti. Sitten tehtiin sitä leikkiharjoitusta myös. Tämän jälkeen suunnattiin vielä mun vanhempien luokse missä koirat riekku vielä Tinkan kanssa.

Keskiviikkona oli Hepun vuoro päästä ohjattuihin agitreeneihin. Marjan suunnittelema rata kokosi yhteen Laamasen eri ratojen pätkiä. Kiva rata, jonka Heppu suoritti kuin unelma, tuplanollalla:) Heppu kävi tosi kuumana ja on sen kanssa kyllä niin hienoa mennä, kun tiedättekö, se osaa lukea ajatuksia! <3
Svingillä oli tänään ohjelmassa pelkkä leikki. Voi kun hän oli taitava. Tai no, mä se taitava kyllä taidoin olla, koska mullahan ne leikkiongelmat on, ei Svingillä. Hienosti typy toi remmissä lelua revittäväksi, mulla on siis toivoa saada vielä koira joka palauttaa lelun agilityssa:)

Tänään lenkkeiltiin Lauran ja Tiran kanssa hienossa syyssäässä, ihanaa. Kunpa ei sataisi vettä koko syksynä...

Tässä viihdykkeeksi vanha kuva vuodelta 2006 Hepusta:)

Ei kommentteja: