torstai 20. elokuuta 2009

Kuulumiset:)

Alkuun nyt se ärsyttävä seikka, eli mä en saa lisättyä tänne blogiin kuvia:( Aikas tyhmää..

Viime viikonloppuna Svingi harjoitteli olemaan lauman ainoa koira, kun Heppu oli kesälomalla Raumalla. Neiti oli kyllä reipas, ei varmaan edes huomannut, että Hepuli puuttui, mutta arvatkaas vaan oliko ilo ylimmillään kun Heppu tuli taas kotiin?! :) Oltiin Svingin kanssa keskenämme paljon metsässä ja oltiin seuraa johtajaa-leikkiä;-) Niin hyvin pentu seuraa, että en edes kertaakaan kerennyt piiloon. Lauantaina S pääsi leikkimään Tiran kanssa ja illalla vielä Tinkankin. Sunnuntaina harjoiteltiin linja-autossa matkustamista ja leikittiin taas Tinkan kanssa.

Maanantaina Hepun piti päästä sijaistamaan Tinkaa, jolla haava tassussa, agilitytreeneihin, mutta töiden jälkeen huomasin että myös Hepulla oli haava/ nirhauma molemmissa taka-anturoissa. Eli aksat jäi väliin. Raukka sai heti taas tossut lenkille, jotta nirhaumat paranevat viikonlopuksi. Nyt on torstai ja molemmat haavat ovat just-eikä-melkein parantuneet.

Tiistaina oli Svingin pentukurssi. Satoi, joten kurssi oli pienessä sisähallissa. Harjoituksina olivat kielto-kehuminen, sivulle tulo ja kohtaaminen-lupa tervehtiä. Kaikki osiot menivät mallikkaasti.

Hepun kanssa ollaan treenattu peruuttamista ahkerasti ja luoksetuloa vähän vähemmän ahkerasti. Peruuttaminen on ihan ok. Tahtoisin vaan et se peruuttais heti maailman ääriin, eikä vaan muutamaa askelta ;-P Kaikkinytjaheti:-D Luoksetuloa on nyt pakko treenata. Täytynee tehdä kunnon treenisuunnitelma, jotta tästä laiskottelusta tulee loppu. Ai niin, oon mä sentään tehny täl viikol jo kolmena päivänä tunnaria ja menny nappiin... :)

Ei kommentteja: