keskiviikko 1. huhtikuuta 2009

Kuulumiset:)

Huhtikuu ja ihanan keväinen ilma:) Kesää kohti mennään jo kovaa vauhtia ja sitä myös kovasti jo odotetaan. Tällä hetkellä töissä on kova rumba, kun piha muistuttaa uima-allasta ja lapsille saa laittaa kuravaatteita hiki hatussa...oi, kun mä jo odotan sitä aikaa kun lapset työntää sandaalit jalkaan ja lippikset päähän ja valmista! No joo, mutta se töistä...

Emman kanssa oon ehtinyt kisaamaan neljän startin verran. Kaikista harmillisesti tuloksena hyl, mutta oikein mallikelposia ratoja ollaan tehty:) Raumalla ekalta radalta tippui yksi rima ja yhden kohdan ohjasin huonosti, niin E luki väärän hypyn. Tällä radalla keppien vienti oli tosi kinkkinen ja mä tein siihen keppejä ennen flipin ja tittididii, se toimi sikkemakeesti:) Toisella radalla tuli enemmän virheitä, rima, kielto, kontaktivirhe...
Tsaukkilassa viime viikonloppuna eka rata oli ihan huippu. Tyhmästi ja kumarassa ohjattu yksi kohta työnsi Emman edessä olevalle hypylle (väärälle). Toisella radalla hyppy väärästä suunnasta..haltuunotto, mikä se on?! Blaah, niin selviä ohjausvirheitä.

Eilen olin Emman kanssa treenaamassa Tapsan johdolla ja tykkäsin treeneistä tosi paljon. Emma menikin tosi etevästi ja mulle tuli hyviä vinkkejä. Lisäksi harkkasin Emman kanssa niisto-persjättö yhdistelmiä, ne toimi ihan loistavasti!!!!! Wau! Olisi vaan pitänyt tsaukkilassakin tehä niin. No nyt ainakin tiedän, että me osataan se.

Heppu pääsi myös eilen treenaamaan. Otin ihan kunnolla hyppyjä, putkea, aata, puomia ja pituutta ja meni kivasti. Illalla kun rasvasin tassut, niin ne oli loistokunnossa. Mä oon niiiiiiiin onnellinen!!!! :) Siitä riemastuneena ilmoitin Hepun pääsiäisenä yhteen starttiin:)

Tänään tein Hepun kanssa tunnariharkkaa, ihan kivasti meni. Oon tehny myös aika paljon kaukoja ja hiukan luoksetuloja sekä kaikkea muutakin ihan kotitreeninä. Lisäksi ollaan Hepun kanssa kehitetty meille uusi harrastus, eli ollaan alettu kätköilee, siis geokätköilemään. Ihan himmee harrastus, mut niin pirun kivaa:) (geocaching.com, voi käydä kattelees...)

Että tällasta meille:)

2 kommenttia:

Sanna ja pojat kirjoitti...

Mä oon lukenut tosta Geokätköilemisestä monesta lehdestä, mutta en oikeen kässää, että mitä ihmeen järkee siinä on? :D Siis muutakun että saa raitista ilmaa...ja koiratkin pääsee osallistumaan. Saattais tietty olla hauskaakin, ja sullahan on se uusi navikin, ostitko sen niinku tämän uuden harrastuksen takia?

Anonyymi kirjoitti...

Ihana kuulla, että Hepun tassut alkavat olla kunnossa. On niin mahtava lukea aina tätä sun blogia kun sä olet niin kovin tyytyväinen Heppuun ja annat sen myös näkyä ja kuulua. Eipä olisi Heppuli voinut parempaa kotia saada, me ollaan niin onnellisia siitä ja toivotaan, että Heppu pysyisi terveenä ja voisitte täysin rinnoin harrastaa niitä kaikkia ihania harrastuksia mitä teillä on:)
Mukavaa kevättä teille molemmille ja Hepulle paljon rapsutuksia.

t. Malla ja Jukka