lauantai 11. huhtikuuta 2009

Keskiviikon treenit ja muutakin:)

Tällä viikolla olin keskiviikkona Marjan treeneissä ja Emma oli mulla mukana treenikamuna. Marjalla olikin tällä kerralla kaksi rataa, joten päädyin siihen, että menen ekan treenin Emmalla ja sitten toisen Hepulla.
Emma aloitti hienosti radan, kunnes sulki korvansa puomilla ja juoksi vaan satalasissa läpi..nooh, uusiksi vaan ja sitten meni hyvin. Loppurata meni Emman kanssa kyllä tosi hyvin, ainoa huonompi kohta oli puomin jälkeinen hyppy, johon poispäin käännös..heti kun muisti ottaa nenusta kiinni ja päästää tarpeeksi nopeasti, niin jo vain meni mainiosti. Toi on kyllä oikeesti pieni ongelma mulla, että pidän ihan liian kauan poispäin käännöksissä koiran mukana, enkä anna lupaa tehdä, arghh!
Hepun päätessä radalle mua jännitti;-) Aika hassua! Vähän ohjasin varovasti (tassuthan saattaa mennä rikki, jos ohjaan kunnolla...!??!!!), mutta rata meni ihan ookoo. Ai niin, paitsi kepit! Heppu pääsi multa aina jonnekkin tosi kauas keppejä edeltävältä hypyltä, sit kalastus ja poispäin käännöksellä väärään väliin... Muutama muistutus treeni pelkillä kepeillä, sit hyppy+kepit ja vasta sitten koko rata, onnistuihan se! Oli kyllä kivaa! Vaikka täytyy myöntää, että en mä tainnut ohjata Heppua kauheen hyvin...

Torstaina alkoi kauan odotettu pääsiäisloma:) Käytiin kimppalenkillä Elsin ja koirien kanssa, kaverin kanssa lenkkeily on kyllä niin paljon mukavampaa ja aikakin kuluu ihan hujauksessa.
Perjantaina lähdin Janakkaalaan "Jettilään" ihastelemaan pentusia, ihania ihania!! <3 Ja jos joku vielä väittää, ettei kaksi viikkosissa pennuissa ole katseltavaa, niin on väärässä..On niissä! :)

Huomenna sitten on kisat sekä Hepulla että Emmalla, kivaa!!

2 kommenttia:

Ansku kirjoitti...

Ja ajoit Forssan ohi soittamatta :P Pyh!

Hannamaaria kirjoitti...

Meidän lauman blogissa olisi teille terveisiä: http://amaelmellon.blogspot.com/2009/04/kreativ-blogger-award.html =)