keskiviikko 2. maaliskuuta 2016

Kevät!

Heipparallaa! Täällä taas ollaan :) Kevään toinen päivä meneillään ja nyt on ollut kyllä niiiiin ihania aurinkoisia päiviä! Joka päivä ollaan vaunulenkkeilty ja lenkin päätteksi sitten Svingi saa aina osansa, kun jäädään pihalle leikkimään Wubba-lelun kanssa! :)


Reilu viikko sitten kävin ihasetelemassa tällaisia ihanuuksia! Annariinan (blogi) luona on tälläisia ihania pikku pentusia! Cincon ja Popedan jälkikasvua. Tässä kuvassa Kisumisu pentu  :) Mikäli kaikki menee suunnitellusti, niin muutamien viikkojen päästä meille pitäisi muuttaa yksi hurmaava typy! Saadaan taas uutta säpinää tähän arkeen :)Perjantai-illalla meille tulikin eläinlääkärikeikka, kun Svingi illalla alkoi yhtäkkiä pissaamaan verta. Sisällä jo ihmettelin, kun tärisi oudosti. Oltiin juuri porukoilla kylässä ja äitini sanoi, että onkohan pissahätä. Totesin vaan, että ei pitäisi olla, kun on pästetty ulos jo monta kertaa. Päästettiin tietty pihalle kokeilemaan ja Svingi kyykkäsikin monta kertaa ja sisälle tullessa oli takapää ja reidet verisessä pissassa. Ei muuta kuin päivystykseen! Äiti lähti vauva-vahdiksi ja mä sain keskittyä Svingiin. Antibiootit ja kipulääkkeet saatiin virtsatietulehdukseen. Viikonlopun aikana veripissailu jo loppui. Ja nyt Svingi vaikuttaa olevan täysin kunnossa :)

Svingiä koskeva uutinen on myös se, että mä olen vihdoin saanut nypittyä hänet! Taas karvakasan alta paljastui oikein sievä ja solakka länderineito!

Vauvamme täällä kasvaa ja kehittyy! Viime sunnuntaina hän sai oman nimen, Sanni Aino Salminen. Sanni hymyilee paljon, jokeltelee jo jonkin verran :) Tällä viikolla typyllä ikää jo kaksi kuukautta, mihin se aika oikein rientää!
 

Ei kommentteja: