tiistai 29. maaliskuuta 2016

Akkavalta kasvaa

Ja taas tyttö! :D

Saanko esitellä laumamme uusimman jäsenen,

BEDUAR´S AD ASTRA "TII"

Tällainen pieni ihanuus muutti kiirastorstaina piristämään arkeamme :) Ei se arki ennenkään rauhallista ollut, mutta nyt se on oikein suloisen iloinen härdelli! :D Tii on oikein super reipas, vilkas, iloinen ja ystävällinen länderin pentu. Kasvattaja Annariina kuvailee Tiitä villiksi höpsöksi! Ja sellainen hän onkin! Oikein lumoava ilopilleri!

Kotimatka Forssasta Piikkiöön meni hyvin. Aluksi Tii oli hiukan levoton ja piippaili, lopulta nukahti Sannin kaukalon viereen ja nukkui siinä koko loppu matkan. Svingi otti pikkusiskon vastaam erittäin hyvin! Haistellen ja ihmetellen. Tii oli reippaana heti haistelemassa, tuleeko Svingiltä maitoa :DKevyesti Svingi laittaa tassulla Tiin maihin, vahtii omaa ruokakuppiaan, mutta samalla antaa viitettä jo siitä, että voisi leikkiä pikkusiskon kanssa. Sunnuntaina Svingi hyväksyi jo Tiin nukkumaan samalle pedille, ihanat! Niistä tulee vielä varmasti hyvät kaverit!Ollaan käyty Tiin kanssa harjoittelemassa remmissä kävelyä, tutkittu pihaa, käyty mun porukoilla, jossa samalla nähtiin myös sisko kahden poikansa kanssa sekä siskon sheltit Tinka ja Tuuli. Tii on ollut koko ajan tosi reipas! :) Naurattaa välillä, kun tyttö on selvästi hieman hullunrohkea :D Joka paikkaan pitää kiivetä, kuten lautakasaan, heiluvalle trukkilavalle jne. 

Pöydällä seisomista, tassujen pesua, yksin oloa, malttia, istumista jne. ollaan kehujen säestyksellä alettu harjoittelemaan. Imurista, porasta ja kodinkoneista Tii ei välitä yhtään :)

Sisällä Tii juoksee hulluna lelujen kanssa ja saa länderihepuleita ja silloin saa kyytiä sanomalehdet, joita pitää hepulin keskellä silputa ja repiä :D On se kyllä hauska tyyppi!

Tässä vielä muutamia kuvia ensimmäisistä päivistä uudessa kodissa.Ei kommentteja: