torstai 20. syyskuuta 2012

Syksyistä eloa

Tässä muutama valokuva tämä päivän lenkiltä. Aurinko paistoi ja oli ihana ilma ulkoilla. Arki rullaa täällä tuttuun tapaan, Svingi aksailee ja Heppu treenaa tokoa. Viime viikonloppuna kisasin Svingin kanssa lauantaina 3 starttia, joista kaksi hyllyä ja yksi 0-voitto. Ekalta radalta tosin luulin,että tultiin nollalla maaliin, mutta sitten selvisi, että Svingi oli jättänyt vimpan kepin pujottelematta, en vaan itse ollut huomannut sitä. Toinen hyllyistä taas oli todellinen hylly-totaali kaaos.
Sunnuntaina kisasin medi2-luokassa Tinkan kanssa ja se olikin aika huisia! Tinka kulki kyllä hienosti! Ekata radalta 10 kahdesta kiellosta ja toiselta hyl ekstra irtoamisesta :-D Tuuli pääsi myös hiukan tekemään kontakteja ja pientä rataa.
 
Svingi-peikon sain vihdoin nypittyä, se oli jo ihan järkyn näköinen! Päähän jätin pikku-irokeesin, kun muuten meinasi mennä kaljuksi. Niin että mulla on nyt sitten asenne-tyttö ja peikko-poika! :)

 
"Oon kyl irokeesista huolimatta tosi söpö!"
 Heppu 
 "En mä mikään peikko oo....!"1 kommentti:

jassu kirjoitti...

Ihan mielettömän ihanat kuvat, etenkin mä tietysti ihastuin tuohon Svinkun ekaan kuvaan: se on niin kaunis irokeeseineen kaikkineen!
rapsuja ja terkkuja