maanantai 3. syyskuuta 2012

Uskomaton viikonloppu!

Viikonloppu oli kyllä niin huikea, että en ole ihan vieläkään itse toipunut siitä :)
Lauantaina lähdettiin koko porukka Säkylään tokoilemaan. Olin hieman huolissani säästä, kun oli luvattu kaatosadetta koko päiväksi, onneksi sade pysyi poissa ja ilma oli juuri sopivan viileä ja pilvinen. Evl aloitti päivän, joten Heppu pääsi heti hommiin!
 
Paikka istuminen: 10
Paikka makuu: 8
Seuraaminen: 8
Z-kävely: 10
Luoksetulo: 8,5
Ruutu: 10
Ohjattu nouto: 10
Metallinouto: 8,5
Tunnari: 7
Kaukot: 6

Ja niin siinä vaan kävi, että Heppu nappasi sen halutun 1-tuloksen!!! :) Eikä edes mennyt täpärälle! Ykkösen raja on 256p, niin superPappa sai 274,5p. IHANA-IHANA HEPPUNI!!!! Ihan mieletön fiilis! Ehkei se TVA olekaan ihan mahdoton ajatus :) Erityisen innoissani olin ruudusta ja ohjatusta, koska ne oli ihan SAIRAAN hyvät! Ei mitään epäröintiä, vaan ihan kymppejä :) Tunnarissa oli selvästi epävarmuutta ja kaukoista jäi yksi seisominen tekemättä.

Seuraavana sitten oli Svingin vuoro. Täytyy myöntää, että en ollut tähän kokeeseen niin tyytyväinen kuin viimekertaiseen. Svingi päätti taas ottaa painetta ja liikkeestä seisominen oli jo ihan mission impossible:-( Se lukee mua niin tarkkaan, että on heti hämillään, jos vähääkään muutun käskyissä / kehuissa / yms. No, onneksi koe parani loppua kohden, joten varmaan Svingille jäi kuitenkin ihan hyvä fiilis.
Paikka makuu: 10
Seuraaminen: 8,5
Liikkeestä maahan: 8
Luoksetulo: 8
Liikkeestä seiso: 0
Nouto: 9
Kaukot: 10
Hyppy: 10
Kokonaisvaikutelma: 10

Yksi liike meni siis nollille. Pisteet riittivät kuitenkin 1-tulokseen, 165p. Eli ihan hyvin se pikku Kinkku-kinkeröinenkin veti :) Kaukot on sillä kyllä niin parhaat! Voi kunpa mä en saisi niitä pilattua! Tää oli varmaan nyt sitten Svingin osalta tän vuoden vimppa koe, mun on pakko "säästellä" noita kokeita ensi kevääseen, että saa silloin kokeita alle. Jos tyyppi vaikka sattuu oppimaan voittajan liikkeet, niin voidaan sitten harkita vuoden päästä voi:ssa kokeilemista... Katsotaan!

Eikä siinä vielä kaikki! Sunnuntaina lähdettiin Svingin kanssa Raumalle kisaamaan aksaa. Ollaan oltu 6 viikkoa kisatauolla ja oli hirveä polte päästä radalle. Tuomarina Anders Virtanen. Oikein mukavat ja jouhevat radat. Eka rata oli hyppäri, jossa mä olen erityisen iloinen mun rohkeasta ohjaamisesta keppien jälkeen. Harmi, ettei tätä rataa ole videolla. Radalta siis 0 ja voitto :)

Toinen rata oli agirata ja sekin meni vallan mainiosti. Pienen epäröinnin Svingi tekee puomin nousulla, liekö hiukan notkahtanut vai mikä oli. Tältä radalta myös 0 ja sij.2. Kauden avauskisoista siis plakkariin tuplanolla ja nolla-voitto, jes! On mulla loisto koira :)

 

Kerrassaan huikea viikonloppu siis tupla-ykkösen ja tupla-nollan kera! I just love my dogs!

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Huikeeta, onnittelut! Sie oot niin taitava kartturi ja sulla on tosi taitavat koirat!!

Tanja & Mese & Muusa

Ansku kirjoitti...

ONNEA TAITAVAT!!! ja by the way: Rauma on loistava paikka!! ja Säkylä on samalla suunnalla :D

jassu kirjoitti...

Mä liikutun vieläkin, kun luen tätä sun raportointiasi viikonlopusta ja katson tuota videota. Te vaan olette niin supereita <3

Terhi, Ziki, Flippi, Ruska ja Hups kirjoitti...

Ihan mahtavaa menoa ja kovalla työllä ansaittua menestystä. Ootte niin parhaita!