torstai 29. syyskuuta 2011

Agility rocks!

Meillä on ollut niin hauska ja onnistunut agiltyn treeniviikko takana, että ihan vaan sitä varten ajattelin blogiakin päivittää ;-)

Maanantaina oltiin Nooralla treenaamassa, enää kaksi kertaa tavoiteryhmää tämän jälkeen, sniff!! Svingi oli niin psykoottinen:-D Se lähti tekemään rataa ihan hulluna ja poissa itsestään. Ensin se veti lentokeinun ja heti uusintana perään sellasen kohelo-keinun. Likkaa ei yhtään haitannut, koska kohta se paineli jo sellasella räminällä ja pää viidentenä jalkana puomilla:-D Se oli niin hulvaton! Itsessään ratakin meni kivasti, mä en tiennyt pystyväni ohjaamaan niin montaa välistätyöntöä ja välistävetoa peräkkäin, mut pystyin silti! Jalat oli ihan hapoilla ja välillä olin hiukan kujalla, mutta niin vaan taistelutahdolla taas tehtiin kelpo rata. On se Svingi vaan ihme koira!

Tänään oltiin Jaakolla treenaamassa ja tällä kertaa Svingillä oli aivot heti mukana. Kuuliaisesti se likka menee ja taas tuli huomattua, että miten paljon siihen voi jo luottaa. Esimerkiksi niistosta pystyy lähtemään tosi hyvin jo liikkeelle. Suurimmat vaikeudet Jaakon treeneissä on oikeastaan ollut erinäisissä putkissa ja putkijarrutuksissa. Välillä kun olen jarruttanut liian kovin, niin Svingi on alkanut kääntymään mutkaputkista takaisin, tällaseen toimintaan herkkis urautuu aika nopeesti. Tosin oppiihan Svingi myös ne hyvät asiat nopeasti! Tänään tuntui että melkein kaikki onnistui suunnitellusti ja tuntuu niin ihanalta kun tietää miten koira toimii ja voi luottaa siihen. Agility on ollut taas niin maailman kivointa!! :-)

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Kivaa, että teillä on ollut kivaa. O se aksa vaan ihmeellinen laji, miten hyvälle mielelle sitä voikaan tulla, rapsutuksia Svinkulle!

Mesen poppooo