maanantai 11. heinäkuuta 2011

KLAG - enemmän kuin vain agikisat

Klagin viikonloppu tuntuu nyt jo jotenkin kaukaiselta, mutta koska mitään muutakaan ei sen jälkeen ole tapahtunut, niin kirjoitetaan nyt siitä :-)
Perjantaina (siis yli viikko sitten eka päivä heinäkuuta) lähdin koirien kanssa ajelemaan kohti Kokkolaa. Mulla oli töiden puolesta yksi koulutuspäivä, joten olin perillä vasta 11 aikaan illalla. Matka oli aika mielenkiintoinen, kun välillä oli hellettä, sitten taas satoi kaatamalla ja Vaasasta eteenpäin salamoi koko matkan..

Perhe Hakala oli meitä jo Kokkolassa oottamassa. Me majottauduttiin mökissä ja Hakalat oli vaunulla. Sateisen lenkin jälkeen saattoi alottaa kokkola-loman grillailemalla ja fiilistelemällä Paula Koivuniemeä ja Popedaa, jotka esiintyivät livenä vastakkaisella rannalla. Hyvin kuului kaikki musiikki meillekin! :-)

Aamulla piti herätä sen verran ajoissa (liian), jotta sai nähdä kun Mikko kisasi Flipillä. Hakaloiden kahvilavaunu tarjoili taas parhaat aamukahvit ja sitten vois mennä jo päikkäreille ;-) Nooh, kyllähän mekin sentään siellä kisattiin :-)

Svingi aloitti joka radalla mun koirista ja se jos joku oli hyvä juttu. Ensimmäisellä radalla Svingin kanssa sattuu ja tapahtuu :-O Tokalta hypyltä tais tulla rima, sitten pari keppien sisäänmeno virhettä ja lopulta hyppy väärään suuntaan ja siitä hyl. Eikä tossa tainnut edes olla kaikki virheet... Täytyy kyllä sanoa, että kaks pätkää kuitenkin onnistu sairaan hyvin (positiivinen ajattelu). Heppu oli osun-kontakteihin-tuulella, joten tulokseksi nolla ja sijoitus hienosti 2. Tosin mä luulin, että tuomari oli antanut kiellon, mutta ei ollu.

Toka rata oli sit toistaan hulvattomampi, mutta mä vaan ohjasin niin huolimattomasti, niin ei mikään ihme. Svingi tais kiittää muutaman hypyn ohi ilman suorittamatta niitä. Tällä radalla oli niin hauskaa, kun Svinkku oli intona ja meni niin vauhdilla! Heppu ei tällä radalla enää jatkanut osun-kontakteihin menetelmää, vaan otti virheen sekä puomilta että aalta, tulos 10. Rata onnistui Hepun kanssa kohtalaisen hyvin, alussa oli pari valssia pahasti myöhässä, mutta tsemppasin loppuradan.

Lauantaihin mahtui aksaamisen lisäksi vaikka mitä muuta! Käytiin Emman kanssa hiukan leikkipuistossa ja potkulautailemassa (se oli niiiiiiiin kivaa, mä ainakin ostan oman potkulaudan!!). Koko porukalla käytiin myös keskustassa syömässä Amarillossa, nam. Jotkut (en minä) hullut söi sellasen ylitulisen hampurilaisen:-O Illalla päästiin mukaan synttärisaunaan, tosin hanavesi oli jääkylmää, mut onneks sauna oli lämmin. Käytiin tietty myös uimas Terhin kaa. Saunan jälkeen päästiin vielä herkuttelemaan Kepojen Kunkun synttärikakulla ja kahvilla, kiitos ja onnea Tapsa! Illalla vielä grillailtiin, tää KLAG on niin mun kesälomareissu!

Sunnuntaina sitten kisattiin vielä kaksi starttia. Saatiin Svinginkin kanssa se onnistunut rata! Ensimmäinen rata meni ihan loppua lukuunottamatta huippuhyvin! Koko ajan meno oli kuin veitsenterällä, mutta pysyi kasassa, kunnes toka vikalla esteellä kepeillä virhe (meni oikeasta välistä, mutta hyppäs yhden välin yli) ja tiputti viimeisen riman. Tuomarisihteerin lappuun oli merkattu vain keppivirhe, joten tulosten mukaan, tältä radalta 5. Ja meidän toinen tulos 3-luokassa ikinä:-D Heppu teki tältä radalta onnistuneen nollan, sijoituksella 4. Tää oli varmaan molemilla koirilla se paras rata.

Vimppa rata oli hyppäri ja vielä helppo hyppäri. Svingin ja mun kohtaloksi koitui mun inhokki välistäveto, en siis saanut vedettyä välistä. Hepun kanssa taas tein yhden putkeen viennin löysästi, niin H meni väärään päähän putkea. Välistäveto onnistui Hepun kanssa! Tulos taso siis kovin huikea?! Svingille 5 ja 3xhyl. Hepulle 2x 0, 10 ja hyl.

Super kiva viikonloppu!!! Klagia en vaihtais!

Ei kommentteja: