maanantai 7. kesäkuuta 2010

Hepun kanssa baanalla


Lauantaina oltiin Hepun kanssa kisaamassa aksaa Salossa. Svinkku jäi kotiin ja siitähän Hepulla taas riemu ratkesi, kun tajusi, että kahdestaan ollaan lähdössä! Nämä olivatkin sitten viimeiset kisat ennen SM-kisoja.


Ensimmäinen rata oli agirata ja oli kyllä itsellä niiiin nihkeää menoa. Maalissa oli sellainen olo kuin olisi juossut maratoonin :-O Syyttäisköhän siitä hiekkapohjaa vai tuomaria vai kenkiä vai kattoisko peiliin?! Joka tapauksessa radalta tuli 5 virhe keinun alastulolta. Heppu ei tullut kontaktille asti ja mä tein jotain ihme pyllistelyjä siellä.. Kaikki kontaktit oli aikas nihkeet, puomi oli paras, mutta A oli tosi hidas.. :(

Tältä radalta täytyy kyllä sanoa, että tein niin onnistuneen ennakoivan valssin, jota seurasi taakse työntö, että jee! Jopa Heppu kääntyi hienosti, kun olin niin oikea aikaisesti kertomassa hänelle mitä tapahtuu. Mä olin niin ylpeä itsestäni! Hitaasti mutta varmasti sinne takaraivoonkin siis juurtuu jotain :)

Seuraava rata oli hyppäri. Nyt irtosi jo juoksukin paremmin... :) Radan esteet 5-9 olivat aika kinkkisesti ja saikin miettiä ohjauskuvioita urakalla. Tämä pätkä oli sellainen, johon olisi keksinyt vaikka mitä kuvioita, mutta vain yksi piti valita. Siivekkeen ympäri kierrätys tuntui varmimmalta vaihtoehdolta, mutta Hepulle se on aina kovin hidas vaihtoehto. Sitten keksin hyvän vaihtoehdon päällejuoksu alkuun ja loppuun persjättö. Kävelin kohdan ehkä satakertaa ja mietin että toimiiko vaiko eikö ja ehdinkö vaiko enkö.. Lisäksi en edes käytä Hepun kanssa persjättöjä. No päätös piti tehdä ja päätin, että toimii ja ehdin. Ja niin siinä kävi. Se TOIMI ja mä EHDIN!! :) Valinta oli ihan täydellinen! Olin radalla niin onnellinen, että jäin tuulettelemaan onnistumista ja olinkin sitten jo seuraavasta kohdasta niin myöhässä, että H hyppäs jaloille ja rima alas. Loppuun vielä yksi kielto putkelle, kun tein huolimattoman tönäsyn pimeään putkeen.

Radan jälkeen oli kyllä hyvä fiilis, kun vielä keskivaiheilla oli kohta jossa piti ehtiä! ja mä ehdin sielläkin! :) Mun vaan täytyy luottaa siihen, että Hepun kanssa kyllä ehtii jos suunnitelma on kohdillaan! Näissä kisoissa tuli oikein tilastovirheitä..no, nyt ne on tehty eikä niitä tarvitse tehdä enää sm-kisoissa.

Lopuksi sitten abc:n kautta syömään ja juoruamaan, kiitos seurasta Annariina, Taru ja Tiina!

Kaikki kuvat ahvikselta, kuvaaja Mikko Hakala

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Välillä vähän samoja fiiliksiä; ehdinkö - en ehdi - ehkä kuitenkin - jee, ehdin (tosin välillä sitten en kuitenkaan...). Nähdään Vantaalla, Simokin tulee joukkuekisaan, vaikka treenaaminen onkin ollut vähän laiskaa omalta kohdaltani. Tsemppiä teille !

Eija ja Simo