lauantai 3. huhtikuuta 2010

Vallan hauskat kisat!

Kerrankin on kisarintamalta jotain erikoista kerrottavaa:)
Torstaina siis jo lähdettiin kohti Järvenpäätä Minnan ja Joonaksen luokse. Kääkkätytöt oli siellä juoksussa, mutta onneksi porukan ainoa mies, Heppu, otti asian lunkisti. Perjantaina oli luvassa Hepulla kaksi starttia Purinalla. Itse loukkasin keskiviikkona loman kunniaksi varpaani:-( Torstai meni varvas teipattuna klenkaten, mutta onneksi koko ajan vähemmän kipeästi..miten kävisin pääsiäisten kisojen?
Päätin itsepäisesti kisata Hepulla ensimmäisen startin ja varaohjastajaa miettiessäni, oli sopiva ehdokas lähempänä kuin ensin tajusinkaan:) Torstaina aloin jo "ylipuhua" Minnaa viemään Heppua..hiukan Minnaa epäilytti oliko kyseessä aprillipila, vaan ei ollut :-) Arvasinhan minä, että Minna suostuu. Hän on joulun tienoilla ohjannutkin treeneissä Heppua ja Yodan kanssa hän on käynyt möllikisoissakin.

Ensimmäinen rata oli siis hyppäri ja sen menin itse Hepulla. Alkupuolikas meni ihan mukavasti ja kameralta katsottuna se näyttikin ihan hyvälle. Sarjaesteelle olin valinnut niin huonot ohjausvaihtoehdot, että huh. Olin niin hyvissä ajoin, että jouduin himmaamaan omaa liikettä ja näin ollen liike loppui ja jumiuduin, seurauksena se, että seuraavista kohdista olin auttamattomasti myöhässä! Hylly tuli loppujen lopuksi siitä kun Heppu tykitti putkeen, vaikka piti mennä hypylle. En muista koska olisin viimeksi epäonnistunut näin pahasti ohjauskuvion valinnassa :-O Onneksi edes hyllyttäneet saivat suklaamunat! Varvas kesti hyvin, eikä sattunut juostessa. Sunnuntaina pääsen siis normaalisti itse starttaamaan.

Toinen rata mua sitten jännittikin niiiiiiiin paljon. Sydän löi varmaan tuhatta, kun Heppu ja Minna tulivat lähtöalueelle. Heppu oli kovin kuuliainen ja hieman vieraskorea ja he menivät niiin taitavasti! Niin vaan meni takaakierrot, valssit ja kontaktit kuin pitikin! Kepeille Heppu meni kakkosväliin, joten sieltä heille 5. Loppu meni taas hyvin! Aikas hienosti Minna siis korkkasi agiuransa kolmosluokasta :) Kiitos Hepun viennistä, olipas kivaa ja jännää!

Huomenna sitten kisataan omassa hallissa ja maanantaina kannustetaan ykkösluokkalaisia ;-)

Ei kommentteja: