tiistai 9. maaliskuuta 2010

Aurinko, aurinko :)

Nyt on ollut muutamana päivänä niin hienot ilmat, että wau! Ulkoilu on niin ihanaa, kun aurinko paistaa, linnut laulaa ja lumi sulaa :) Päivitykset on taas jäänet viime viikolta väliin, muistankohan taaskaan kaikkea. Laitan väleihin vähän ihania ulkokuvia! Kuvat on sunnuntailta ja tältä päivältä.Viime viikolla keskiviikkona käytiin ulkoilemassa pitkästä aikaa Lauran ja Tiran kanssa. Ulkona he menevät ihan rauhassa ja sitten sisällä alkoi paini:) Kyläilyn jälkeen oli Hepun agitreenit. Radan lopussa oli taas vaikea kohta meille, jossa tultiin suoralta okseri-muuri suoraan putkeen, jonka edessä oli hyppy, jota ei pitäny suorittaa, vaan piti saada koira putkesta mukaan sylkkäriin. Hitsi ku oli vaikeeta! Jarrua, jarrua, jarrua silti meinasi aina vaan mennä hypylle. Viimeksi samankaltaisessa treenissä oli sama ongelma...en kyllä oon harjoitellut asiaa sen jälkeen. Eli putkijarrutusta siis treenailemaan... Muuten rata meni hyvin ja Heppu oli oikein iloinen treenaaja:)Torstaina oli sitten Svingin aksat Elinalla. Meillä oli rata, johon piti saada mahtumaan ennakoiva käännös, sylkkäri, päällejuoksu ja saksalainen sekä takaakierto. Svinkku oli kyllä aikas hyvä! Takaakierto-päällejuoksu-saksalainen onnistu upeesti, jee, läksyjen tekeminen on siis auttanut:) Ja vielä kaksi kertaa peräkkäin..ei siis ollu tuurista ;-P Vaikeinta mulle oli tehdä valssi hypylle, oho! Joko liikuin liian pitkälle tai en liikkunut lainkaan :-O Kun mun liike saatiin kuntoon, niin sitten en jarruttanut enkä kääntänyt kunnolla. Kun nekin saatiin kuntoon, niin jo vain kääntyi pikkuländeri tehokkaasti:) Svingi oli tällä kerralla siis niin reipas ja kuuliainen, että sitä oli IHANA ohjata! Mulla on vielä paljon opittavaa, mutta ihana huomata, että toi junnu on nopea opeissaan!
Perjantaina mentiin Lauran ja Tiran kanssa hallille. Itse en tehnyt Svingin kanssa kuin puomin alastuloa ja rengasta yksittäisenä. Heppu pääsi ulkokentälle tokoilemaan. Tehtiin merkkiä, luoksetuloa ja seuraamista. Oli kyllä kivaa. Aurinko paistoi ja musta tuntui, että Heppukin vaan nauroi<3 Kivaa kun saa harjoitella uusia liikkeitä tokossa. Halleilun jälkeen vielä Sallan ja shelttien kanssa lenkille. Jo oli tehokas perjantai.

Lauantaina oli kisatauon jälkeen Hepun aksakisat. Viimeksi ollaan kisattu tammikuun alussa Hyvinkäällä. Tuomarina toimi kaikissa Jalonen. Eka rata oli agirata, joka sujuikin mun mielestä hyvin. Kokonaisuus oli mun mielestä hyvin koossa ja onnistuin kaikissa ohjausvalinnoissa mielestäni hyvin. Yksi kaarre venyi pitkäksi, mutta muuten Hepuli kääntyikin ihan kivasti. Aalle jäi taas jumittamaan ja puomillakin hidasteli. Tuloksena kuitenkin 0, sij.8. Toka rata oli myös AR, siltä hylly. Ensimmäinen kämmi tuli keppien viennissä, se näyttää videolta, että yrittäisin viedä Hepun keppien ohi :-O Tästä ei tullut kuitenkaan kieltoa. Aa oli parempi kuin ekalla radalla, siitä hypylle ja putkeen....jonne ei pitänyt mennä :-O Radalla ihmettelin, et mitä ihmettä! Miten se saattoi mennä putkeen?? Onneksi video taas kertoi totuuden..mähän ohjaan Hepun sinne..eipä ihme..Heppu tekee kuitenkin parhaansa mun ohjaukseen nähden. Puomi jumitti tällä radalla tosi pahasti. Vimppana hyppäri, jolta 5 keppien kiellosta. Alkeellinen takaaleikkaus moka, mitä sitä selittelemään. Rata oli muuten ihan ok. Kisafiilis oli kyllä mahtava. Oon odottanut niin paljon, että pääsisin Hepun kanssa kisaamaan ja se oli just niin kivaa ku muistinkin! :)
Svingi on vihdoin päässyt eroon peikkokarvastaan ja hänestä kehkeytyikin oikein sievä tyttö, pää on siisti ja jalatkin erottuu vartalosta :-D Heh. Tosin nyt hän näyttää myös huomattavasti kapeammalta, kuin 5 sentin karvan kanssa (ihme..) Svinkku on kyllä niin ihana käsitellä. Yhtään ainoaa kertaa se ei nyppimisen aikana pistänyt hanttiin. Seistä törötti kuin tatti paikallaan. Ihana luonne<3

2 kommenttia:

jassu kirjoitti...

Miten ihania kuvia sulla onkaan!!
Tuokin, missä Heppu ja Svingi suukottelee :), niin tai oikeestaan KAIKKI!
Ja tyttönen ei ole vielkään neitiytymässä? Nooh, se on fiksu likka, lapsuus on kuitenkin niin lyhyt aika, että siitä kannattaa pitää kiínni! Ehtii ´sitä myöhemminkin.

rapsuja koiruuksille ja terkkuja meidän koko kööriltä
jassu

Marika kirjoitti...

Jestas! Luulin et se kuva jossa oot (ööö...tarkastan)Hepun (apua, en oo kyl varma onko se pappa vai tasmaani, eipä oo ennen käyny näin viel..)kanssa et se oon mä!! Mulla on yks melkeen samanlainen kuva Tinkan kanssa ja näytetään toi pötköhuivi päässä ihan samalta!! Saiko tästä nyt selkoo.. Ja muutenkin makeita kuvia!

Tinka jo oottelee viikonloppua, ku pääsee ensin Mummun ja Pappan luo ja sitten viel sinne läntsylään..