sunnuntai 28. maaliskuuta 2010

TOKOLÄNDERI 2009 ja SILMÄPEILAUSTA

Mistäköhän sitä tällä kertaa alottaisi???
Viikko sitten lauantaina (20.3) oltiin Hepun kanssa kisaamassa Kirkkisellä. Heppu oli ilmoitettu kahteen agirataan. Ensimmäiseltä radalta hylly. Rata meni oikeastaan ihan mukavasti, hiukan ehkä olin jäljessä, mutta hylly tuli siitä kun Heppu teki juuri niin kuin hänelle on opetettu..oho.. Otin niin tiukasti Hepun käteen, että ohitti hypyn, koska hän tiesi että kun mua ohjataan noin tiukasti, niin silloin ei mennä hypyille vaan tullaan käteen:) Kuuliainen länderi, ohjaaja taisi olla liian tiukkis :-D Toiselta radalta nolla, sij.7. Ihan alku (esteväli 2-3) venyi huonon ohjauksen takia toooodella pitkäksi, mutta sain jatkettua hyvin ja loppurata tuntui taas hyvältä. Tämä oli taas sellainen rata, jonka jälkeen oli mieletön fiilis, ohjaus oli jotenkin helppoa ja Heppu toimi:) Jei!

Kirkkikseltä sitten Järvenpäähän kylään Minnan, Joonaksen ja Yodan ja Ruun luokse. Svingi ja Ruu olivat heti samalla aaltopituudella ja leikki alkoi:) Seuraavana päivänä Järvenpäässä pidettiin ländereiden kevätpäivä, sinne siis! Paikalla oli taas paljon länderistejä, on nämä vaan kivoja tapahtumia, kun tulee nähtyä paljon tuttuja! Svingi leikki sisarusten kanssa ja muutenkin kävi tervehtimässä innokkaasti kaikkia koiria ja ihmisiä. Paras leikkikamu taisi olla Poko-poika:) Länderilenkki tehtiin lumisessa maastossa ja Svinkku tietty viipotti edestakaisin kuin hullu ja Heppu oli sivistyneesti mun vierellä:)Svingiä totutettiin myös mittatikkuun ja korkeudeksi saatiin n.41,5, kivan kokoinen likka! Vuosikokouksessa Heppu palkittiin VUODEN 2009 TOKOLÄNDERINÄ. Jee:)

Viime viikolla oltiin vain kerran hallilla, kun oli Hepun treenit. Heppu kulki taas ihan mukavasti ja kontaktitkin oli taas reippat. Svinkku teki tällä kertaa tokon seuraamista ja sen jälkeen palkaksi puomin nopeustreeniä, aikas hyvin kiihdytteli jo!

Perjantaina sitten Svinkun synttäreitä juhlittiin silmäpeilauksen merkeissä. Molemmille koirille oli aika varattu peilaukseen, kun Hepun peilauksesta on aikaa jo lähes 5vuotta. Ensin pöydälle pääsi Svinkku, joka oli taas kerran reipas. Hiukan yritti pakittaa, mutta kun pepun takaa piti kiinni, niin kaikki sujui hyvin. Svingin molemmat silmät todettiin terveiksi! :) Sen jälkeen sitten Heppu-pappan vuoro. Heppu hiukan oli jäykkis, mutta seisoi koko tutkimuksen ajan paikallaan hienosti. Hepun molemmat silmät todettiin terveiksi:) Vaikka pienen pieniä muutoksia oli havaittavissa. Silmäpohjat terveet. Vasemmassa silmässä yksittäisiä minimaalisia pisteitä (pigmentti) ja oik silmässä haalea viivamainen muutos. Lääkäri ei pitänyt muutoksia epäilyttävinä eikä huolestuttavina. Tutkimuksen jälkeen Svinkku kävi pusuttelemassa lääkäriä, kun Heppu istui huoneen nurkassa ja lääkärikin sanoi nauraen Hepun olevan juntti :-D

Tällaista tällä kertaa. Ensi viikolla mulla onkin loma, joten varmaan käydään muutaman kerran hallilla. Pääsiäiseksi taas hesaan kisaamaan ja Järvenpäähän ystäviä tapaamaan, kivaa!

Ei kommentteja: