tiistai 15. joulukuuta 2009

Joulutohinoiden ohessa

Onpa tullut taas huonosti päivitettyä,nooh, kun on kerran joulukuu, niin ehkä se on enemmän ymmärrettävää?? Tosiaan tuntuu, että koirat vaan kulkee arjessa ja joulutohinoissa mukana, eikä niillä erityisempiä aktiviteetteja ole ollut. Marras-joulukuun vaihteessa olin kipeänä,niin Hepulta jäi aksatreenejä väliin. Sitten olin itse silmälaserleikkauksessa ja sen takia jäi taas Hepun kahdet treenit väliin. Mutta tosiaan, meikä ei enää tarvitse silmälaseja, vaan näkö on terävä ku mikä:) Aikas ihanaa, kun lasit on ollu melkeen 20 vuotta...

Svingillä on käynyt parempi tuuri treenien suhteen, hän on päässyt molempiin ohjattuihin aksatreeneihin. Itsenäisyyspäivänä Svingi harjoitteli keppejä ja puomia. Tehtiin ohjuri-kujakepeillä treeeniä ja sitten vielä verkotetuilla vinokepeillä sisäänmenotreeniä ja kyllä vaan Svingillä lamppuja syttyi. Puomilla Elina hiukan katsoi meidän nenäkosketus-tilannetta (kuulostaapa hyvältä..hih). Uutta läksyä tuli treeniin, mutta ihan hyvällä mallilla nenäkosketus kuitenkin oli.
Toisena treenipäivänä tehtiin rataa, jonka aiheena oli välistäveto. Svinkku oli kovin taitava taas kerran, kunhan ohjaaja vaan liikkui oikeaan suuntaan oikeaan aikaan...Helpommin sanottu ku tehty. Radalla oli myös (matala)A, kepit ja pituus, hienosti Kinkku hoksasi nyt kepit. Aalla sai käskyttää jo aika tiukasti, kun neiti tuli niin lujaa kontaktille. En ihan uskonut meidän taitoihin niin paljoa kuin koutsi, mutta niin se vaan meni, että tehtiin ihan huisin pitkä rata nollana, super-Svingi!! :) Ja oli taas niin kivaa!

Lisäki tosiaan kaikki joulutohinat ja töissä joulukiire, niin kyllä on koirat melkeen lomalla olleet. Toki kunnon pitkät metsälenkit tehdään joka päivä, jotta koirat pääsevät rallittelemaan. Marraskuun lopulla käytiin Minnan luona Järvenpäässä, akkalauma ja Heppu, eli kolme kääpiöpinseriä ja mun länderit. Kyllä ne vaan hienosti on laumassa. Tänään olin Raumalla Terhin ja Mikon luona katsomassa espves Zikin luovutusikäisiä pentusia, uiiii, ne oli niiiiiiin söpöjä<3 Ja älyttömän reippaita. Heppu pääsi iltavierailulle Jukan luokse raumalla, kyllä oli Heppu onnellinen kun näki taas pitkästä aikaa "iskän", sinne se lähti taakseen katsomatta, kun mä ja Svingi yritettiin heiluttaa;-) Svingi siis pääsi mun kanssa katsomaan pikku vesipuhveleita. Paikalla olikin sitten kaiken kaikkiaan 10 vesikoiraa :-O Eli 5 pentua, äippä-Ziki ja vierailevat neljä vesikoiraa. Lisäksi sitten kaksi lasta ja 5 aikuista, niin kyllä oli populaa:) Hiukan hämillään Svinkku oli ensin, kun koiria vaan tuli ja tuli... :) Nopeesti likka kuitenkin lähti tutkimaan paikkoja ja muita koiria ja oli koko vierailun ajan oikein reipas ja hyväkäytöksinen pikku-länderi. Hiukan Svinkku yritti pentujenkin kanssa leikkiä. Oli kyllä kiva nähdä noita pieniä karvapalloja ja tietty kaikkia ihmisystäviäkin!!

Ei kommentteja: