maanantai 28. joulukuuta 2009

Joulun jälkeinen elämä

Joulu tuli ja meni ja saatiinhan mekin sitten valkoinen joulu, vaikka kauan se lumen tulo tänne kesti. Nooh, nyt sitten sataakin jo vettä :(
Joulu meni perheen parissa ja kyläillessä, koirat kerjäsivät huomiota ja herkkuja kaikilta sukulaisilta:) Rankkaa tuo kyläily, kyllä yöt vedettiin niin sikeästi unia ja aamulla nukuttiin pitkään. Koirat sai lahjaksi leluja ja herkkuja, uuden aktivointipelin ja Svingi sai nimilaatan kaulapantaan. Heppu on niin intona aina lahjoista, että meinaa avata muidenkin paketit... :-D Svingi lopetti pakettien availun heti ekan paketin jälkeen, mistä tuli possunkorva ja alkoi syömään herkkuaan..

Mentäiskö hippaa?

Okei, mennään!!!!

Lähe sitten juoksemaan karkuun!!! (Jos tähän kuvaan sais yhdistettyä äänen....)

Et saakkaan mua kiinni!!!

Harhautinpa iso-veljen, hah!

Tehtäiskö välillä jotain muuta?

Joo,pureskellaan sitten vaikka samaa keppiä...


Oon nyt käynyt hallilla treenailemassa hiukan kotiläksyjä. Viime viikolla molempien koirien kanssa harjoittelin pakkovalsseja. Heppu menee ne hienosti ja tein aika vaikeitakin kulmia, mutta ukko oli tarkka ja teki oikein:) Heppu oli kyllä aivan intona! Se on tällä hetkellä niin ihana ohjattava, tuntuu, että sen kanssa voi tehdä mitä ikinä haluaa. Svingi ei heti muistanut mikä oli pakkovalssin juju, mutta kun palkkasin pari kertaa suoraan siivekkeen taakse, niin sitten hokasi. Tein myös nenäkosketusta ja muutaman läpijuoksun keppikujalla.

Tänään hallilla Heppu pääsi tekemään tokoa, kun hän hyppäsi pari päivää sitten ryteikköön ja sai haavan anturaan. Ihan hyvältä se jo näyttää, mutta en viitsinyt vielä ottaa agia. Tein jotain hyvin pientä, kuten seuraamisen käännöksiä vasemmalle, kaukoja ja paikalla istumista. Hyvin meni. Svingin kanssa olin päättänyt ottaa pelkästään keppejä ja kontakteja. Otettiin kujakeppejä ja hyvin Svinkku muisti jo ja meni lujaa. Tänään hiukan jo lähdin kaventamaan väliä. Palkkasin myös muutamia sisäänmenoja ja tein sivuirtoamista. Sitten tein kotiläksyä A:n alastulolla ja tein spurtteja ja pysähdyksiä samalla kun Svingi vain "nokki" :) Hyvin meni hälläkin. Ootan jo ihan innoissani, että Svinkun agikurssi alkaisi ja että Hepun kanssa pääsisin ohjattuihin treeneihin.

1 kommentti:

Sanna ja pojat kirjoitti...

Hihi, hauskat kuvat :)