torstai 18. kesäkuuta 2009

SM-kisat ja Svingi 12 viikkoa

SM-kisat siis olivat ja menivät ja ei voi kyllä muuta todeta, kuin että kyllä Tornio on KAUKANA!!! Perillä torniossa olimme to-pe välisenä yönä ja majoituimme Hepun ja Svingin kanssa samaan huoneeseen Marjan ja kooikkeri Kiian kanssa. Lisäksi kämpässämme olivat Miia ja Riikka sekä kolme kääpiöpinseriä. Ensimmäinen yö oli lähinnä uneton, kun pikkuneiti-Svingi oli nukkunut koko automatkan, joten häntä ei väsyttänyt sitten yhtään! Argh;-P No, onneksi pe aamulla ei ollut kiire ja sain nukuttua aamupäikkärit.
Päivällä siirryimme sitten kisapaikalle ja myönnetään, et mua hiukan jännitti, että miten Svingi reagoi kaikkeen hälinään ja moniin koiriin...mutta neiti oli niin reipas, että hänen kanssa oli tosi helppo liikkua kisapaikalla:) Ainoa mistä Svinkku oli järkyttynyt oli se, että hänet jätettiin häkkiin! Ka-ma-laa!! ;-D Onneksi siihenkin tottui pitkän viikonlopun aikana:) Tai oikeastaan jo ekana päivänä neiti veti sikeitä tyytyväisenä omassa häkissään...mut kai oikeen naisen kuuluukin kiljua dramaattisesti?!!!
Perjantaina oli kaksi agilityrataa Hepulla. Eka rata oli tosi huono multa. Heppu varasti ja en pääsyt ohjaukseen heti mukaan ja sen jälkeen olinkin sitten tosi huono ohjaaja:( Harmitti niin vietävästi, että olin mokannut, onneksi oli vielä toinen rata, johon lähdinkin sillä asenteella kuin kuuluukin ja tähän jälkimmäiseen rataan olin kyllä tyytyväinen, vaikka virheitä tulikin, eli kielto ja keinun alastulokontakti. Perjantain jälkimmäisessä kisassa myös saatiin uusi ava meidän seuraan, onnea Marja ja Hugo!!! :)

Lauantaina sitten kisattiin joukkueiden suomen mestaruuksista. Meidän medijoukkueessa Marja ja Kiia aloittivat puhtaalla radalla ja pienoisella yliajalla, tokaksi minä ja Heppu, myös puhdas rata ja yliaikaa. Mun ja Hepun radassa ei ollut kauheesti mitään turhaa, mutta ei nyt mitään loistoakaan, tasaisen varma suoritus. Aalla tietty Heppu hengas turhan pitkään,mut ei onneks jumiutunut. Raijalle ja Rikulle harmillinen hylly ja Niinalle ja Sumulle 5. Lopputulos oli jotain 12,7 ja sijoituksemme 6. :) Lopputulos oli kyllä hieno, hyvä me medit!! :)

Sunnuntain yksilökisassa olin erittäin hyvässä vireessä ja valmis tekemään töitä ja niin teinkin. Rata oli aikas mallikas ja Heppu oli supertaitava ja vauhdikas...mitä nyt ohjasin heti kolmannen hypyn väärästä suunnasta...huoh, pieni herpaantuminen ja ohjausvirhe kostautuivat ja tulokseksi hyl ja ei mitään asiaa finaaliradalle. Olin kuitenkin Heppuun niiiiiin tyytyväinen, hän teki kovasti hyvin töitä<3 Loppupäivän sitten sai katsella finaaleja, on ne niin jänniä! Kiitos Terhille hyvästä katsomoseurasta! ;-) ATT:n Niina ja Sumu olivat hienosti medien viides, hurjasti onnea!! Maxeissa sitten jännättiin myös voittajavetoa..mutta en tullut rikkaaksi, vaikka kyllä neljän parhaan joukossa oli kaksi mun veikkaamaa voittajaparia.

Svingi tosiaan oli reipas pikku länderi ja sai tutustua moniin moniin koiriin. Vain muutamaa koiraa hän pelkäsi ja kaikki muut olivat hänen mielestä kivoja. Kaikkein kivoin juttu tietenkin oli, että tapasimme kisoissa Svingin veljen Mesen:) Vaikka nähtiin monesti, niin aina se yhteisvalokuva vaan jäi, niin ettei sitä loppujen lopuksikaan nyt ole, pöh. Mese oli oikein komea poika, selkeästi Svinkkua jykevämpi ja hiukan reippaampi myös. Mese hiukan esitteli leikkiyrityksiä, mutta Svingi ei oikein lähtenyt mukaan...öö...liekö hiukan tosikko-neiti..vai miten se oli?! ;-)
Katsomossa Svingi oli ihan relasti vaikka kuulutukset pauhasi ja yleisö mellasti. Lisäksi kaikki ihmiset olivat Svingin mielestä i-ha-ni-a!! Hän olisi halunnut tervehitä ihan jokaista. Leikin paljon Svinkun kanssa ja tosi helposti neiti alkaakin leikkimään ja puuhaamaan, vaikka ympärillä on hälinää, hyvähyvä.
Tosi kiva reissu oli, tästä se alkoi sitten Svinginkin reissaaminen.

Tässä muutama kuva Torniosta. Pakko oli ostaa Svinkullekin takki, kun oli luvattu kylmää ja vesisadetta. Onneksi takkia ei kuitenkaan tarvittu kuin sunnuntaina.

Riekkumista:)


Niin söpönä takki päällä<3


Kotona sitten nukuttiin vaan seuraava päivä. Tai siis minä ja Heppu nukuttiin ja joku nimeltä mainitsematon riekkui:) Tiistai-illalla Salla oli shelttien kanssa lenkillä ja sitten koirat puuhailivat vielä pihalla ja Svingi sai taas kavereita. Eilen taas Laura oli Tiran kanssa mun luona ja tehtiin ens porukkalenkki, niin et Svingikin pääsi mukaan ja sitten tultiin vielä siälle. Koirat leikki niin tosi hienosti. Heppukin intoutui repimisleikkeihin, välillä narulelua repivät Heppu ja Tira, välillä Heppu ja Svingi ja välillä kaikki kolme, oli ne hassuja:) Tira ja Svingi myös painivat, kivaa ja onneksi välillä myös hiukan hiljaisempaa....

Pikku-nallekarhuni 12 viikkoa :)

Ei kommentteja: