tiistai 9. kesäkuuta 2009

Koirien kanssa puuhasteltua

Aloitetaas kuulumiset tästä päivästä, niin vielä muistan mitä on tapahtunu.. ;-)
Tänään oli vuorossa tokotreenailua Hepun kanssa. Tein aluksi ruutua..taisin tehdä kolme palkan kanssa ja yhden ilman, kaikki meni lujaa ja mallikkaasti muuten, mut maahan meno oli joka kerta onnettoman hidas. En oo kyl varmaan sitä treenannu ikinä erikseen, noh, parempi myöhään, ku ei milloinkaan :) Sitten otin seuraamisen käännöksiä, ne meni hyvin. Vaikein oli täyskäännös ja liike seis. Sitten tunnaritreeninä oman piilotusta, ok. Ihan loppuun vielä kaukaa supervauhdit ruutuun lelupalkalle...huisin kivaaaaaa!!!!

Svingillä oli tänään ohjelmassa metsäilyä ja palloleikkiä. Toki ollaan paljon oltu metsässä, mut Heppu on aina ollut mukana, tänään mentiin Svingin kanssa ihan kahdestaan. Ei pentu kyllä huini minnekään, niin kulkee lähellä ja tarkkailee hyvin mua. Pihalla sitten palloleikkiä upouudella pinkillä (tietty!) pallolla, pallon hakeminen olikin aikas hauskaa, vaikka repiminen onkin eniten pop:)

Eilen oltiin aamulla omalla kentällä treenailemassa. Heppu pääsi ottamaan aksaa, sellainen rata jossa oli välistävetoja, sylivekki ja kontakteja. Hyvin meni ja herra oli innoissaan, kun pääsi pitkästä aikaa aksaamaan. Heppu kun alkoi viikko sitten ontua ja mä ihan masennuin, mutta onneksi nyt on jo täysin puhdas ollut viime torstaista asti, todnäk joku lihasvenähdys. Pääasia et Heppu on kunnossa<3
Svingi pääsi leikkimään kentälle ja ottamaan minilyhyttä putkea..kivaa! Täysiä putkeen ja lelun kimppuun! Niin sitä pitää!
Illalla oltiin vielä Svingin kanssa katsomassa Nuuskujen agilityepiksiä. Ensin oli jänskää, kun niin paljon koirat haukkuivat, mutta äkkiä S relasi. Venla ja Vili sheltit ei ainakaan oo yhtään pelottavia:) Hienosti Svingi tykkäsi leikkiä repimistä sielläkin.

Ollaan kyllä puuhattu vaikka mitä. Molemmat koirat pääsi kirpputorille kiertelemään, kaupunkireissulle pääsivät myös molemmat. Lisäksi ollaan tavattu Tinkaa ja kaverin kääpiöpinseri Yoda. Käytiin myös koko porukka Pappan mökillä kustavissa, Heppu oli kyllä niin suloinen, kun hän nautti täysin siemauksin "hommien tekemisestä". Koko ajan Heppu painoi meidän äidin perässä puuhasta toiseen..ensin haravointi "apua" sitten hyppy kottikärryihin ja kauhea ruopiminen, niin että kaikki lehdet oli taas maassa. Vihdoin kun lasti oli kasassa niin hyppy-pomppu-loikkaa kärryjen vieressä kompostille ja siellä niin tuhannen tulimainen ruopiminen ja kuopiminen, ah, kyllä mökillä on ihanaa!!! :) Svingi keskittyi enemmänkin Tinkan kanssa riehumiseen:)

Tässä kai niitä tärkeimpiä! Torstaina lähdetään sitten Tornioon SM-kisoihin ja Svingi pääsee ensimmäiselle aksamatkalleen. Päivityksiä seuraavaksi sitten kisojen jälkeen. Toivottavasti nähdään paljon tuttuja siellä pohjoisessa! :)

2 kommenttia:

jassu kirjoitti...

Onnea SM-kisoihin! Täällä varpaatkin pystyssä! Nyt kunZonan korvat ei enää oo! :D Tai siis just nyt taas tällä hetkellä ei oo..

jassu

Anonyymi kirjoitti...

Täällä hiirolassa pidetään myös peukkuja pystyssä teille ja toivotetaan paljon onnea SM-kisoihin.
Tosi hienoa kun Heppu on saanut itselleen noin ihanan "pikkusiskon"
Haleja
Malla