perjantai 26. kesäkuuta 2009

Loma meni...

Mun loma sitten tuli ja meni...ja heti kun pääsi töihin tuli helteet..
No, on mulla sentään vielä heinäkuussa reilu viikko lomaa.
Juhannus meni oikein mukavasti, tänä vuonna hyvin rauhallisesti. Torstaina mentiin illalla käymään Tuorlassa, koska sinne olivat saapuneet Svingin kasvattajat, Jetti-äippä, Zona-sisko sekä Jytä-veli perheineen. Ensin Svinkku oli hiukan jännittyny, kun iso lauma koiria tulee vauhdilla, äkkiä neiti tokeni ja päästin lapsen irti ja voi miten hän oli suloinen kun yht´äkkiä hän tajusi että paikalla oli myös ÄITI!!! :) Voi sitä mielistelyä!! Kylkimyyryä äipän edessä ja pusuttelua ja lisää mielistelyä...ihana-ihana-äiti!! Hetki vietettiin siinä sitten porukassa ja pennut alkoivat leikkimään ja peuhaamaan.
Perjantaina oltiin sitten mökillä. Heppu juoksi ympäri pihoja, leikki leluilla, polskutteli meressä ja kerjäsi grillillä (...taisi hän varastaa myös Marikan lautaselta jotain syömistä..) ;-P Svingi ja Tinka leikkivät ja riehuivat taas yhdessä, hullu parivaljakko:) Yöllä maistui uni!
Lauantaina lähdettiin Svingin kanssa kaksistaan Turkuun. Heppu sai jäädä vielä mökille. Svingin kanssa käytiin matkalla Merimaskussa jollain markkinoilla ihmettelemässä markkinahumua. Iltapäivällä suunnáttiin taas kohti Tuorlaa ja länderikavereita. Meillä olikin oikein pentutreffit, kun vielä Mese-veli saapui paikalle, siis tytöt Svingi ja Zona sekä pojat Jytä ja Mese. Nelikko leikki ja peuhasi yhdessä ja välillä vähän pusutettiin äippää ja kasvattajia. Jäätiin vielä grillailemaan ja Svingikin sai ruokaa..kiitos:) Oli kyllä kiva juhannus!! Kiva oli nähdä teitä kaikkia!! Valokuviakin on paljon nelikosta...laitan kyllä kuhan ehin...

Eilen torstaina oltiin Lauran ja Tiran kanssa iltauinnilla hiekkakuopilla. Heppu nyt oli ihan intsinä ja haki kumikanaa ihan villinä! Se ui niin tosi mielellään! Svingi ei vielä täs vaihees menny veteen...mut arvatkaas ku mä menin uimaan, niin ensin piippailua rannalla..piu.piu ja kohta molskis! Svingi hyppäsi veteen (kävellenkin olisi päässyt kun syveni loivasti..) ja plups, ensin pinnan alle ja sitten vimmatusti uimaan. Hyvä uintitekniikka on Svingillä. Heppu kun aluksi polski tosi pystyssä, joten uinti oli räpiköintiä, nyt tietty H ui jo hyvin. Hiukan ajan päästä sama toistui..eli piu-piu, molskis ja uintia:) Tämän jälkeen neiti viisastui eikä enää tehnyt pommihyppyä veteen..hih:) Oli raukka kyllä niin pieni ja luikero kirppu kun kastui, aikas suloinen..

Tänään oltiin Marikan, Tinkan ja mun vanhempien kanssa Littoisissa vanhalla ratsutorpalla grillailemassa ja saunomassa. Heppu taas ui tosi paljon, myös Tinka kahlaili, Svingi ei.... Tyypit riehuivat siellä kaikki kolme ja nauttivat elämästä. On se niin hauska kolmikko, niitä voisi vaan kattella vaikka kuinka kauan kun he riehuvat. Äsken pesin kotona vielä Hepun oikéin vaahdottaen saippualla, herra kun haisi äklölle järvivedelle. Svingi oli kaukaa viisas ja välttyi pesulta, koska ei uinut..

Tällä viikolla ollaan myös käyty pari kertaa hallilla. Hepun kanssa oon tehny pääasiassa tokon hyppynoutoa ja Svingin kanssa putkea ja leikkiä. Huomenna on sitten toko-koe salossa, kysymys kuuluukin, miten voi tavoitella ykköstulosta, vaikka ei ole treennnut vaikeita liikkeitä yhtään??!!! Sitä pohtien menen nukkumaan...öitä!

Ei kommentteja: