torstai 8. tammikuuta 2009

Kaverikoira :)

Ihanaa kun on talvi! :) Kunpa se vain vielä kestäisi! Ei ole yhtään haitannut, vaikka pakkanen on paukkunut, niin ihanaa se on, kun on lunta ja paljon valoisampaa! Viikko on kulunut kovasti paljon lenkkeillessä. Me ollaan Hepun kanssa vaikka kuinka monen koira- ja ihmiskaverin kanssa lenkkeilty ja seukattu, niin on ollut meillä mukavaa :)

Viikko taaksepäin tiistaina Minna ja kääpin Yoda olivat lenkkiseurana. Heti seuraavana päivänä, eli siis uuden vuoden aattona, olimme Lauran ja kääpin Tiran luona kylässä ja messissä oli myös Minna ja Yoda sekä mudi Sumu. Hyvin mahtuivat kaikki neljä koiraa yksiöön. Torstaina oli vain ihmiskaveripäivä, edellä mainittujen kanssa. Perjantaina lenkkiseurana Minna ja Yoda. Lauantaina shelttikaverit Vili ja Venla (myös aikaisemmissa valokuvissa) sekä Salla tulivat tunnin reippailulle Ilppariin. Sunnuntaina metsään reilu tunniksi med Minna och Y. Tämän viikon maanantaina samat kamut mukana, siis M ja Y. Loppiaisena 1,5h Sallan ja shelttien kanssa Kaarinassa. Keskiviikkona...öö...vain Anne-Mari ja Heppu..ei muita. Ja tänään torstaina saimme lenkkiseuraksi Elsin ja kelpie Hopun sekä Miian ja kääpiöpinserit Daisyn, Speedyn ja Vincentin. Eli aikamoista kaverikoiratoimintaa:) Ja ai, niin mukavaa:) Kiitos kaikille lenkkiseurasta, niin hujahtaa lenkki kun on seuraa!

Heppukin on ollut aivan vallaton! Poika vaikuttaa olevansa elämänsä kunnossa. Rallittelee ympäri metsiä, kaivaa kuoppia ja saa hepuleita, hakee Yodaa ja Venlaa leikkiin ja on kuin pikku lapsi. Ei oo voinut muuta ku nauraa! Vaikka tassut eivät ole kunnossa, on ihanaa nähdä kuinka hyvin voiva Heppu on, ja niin ilonen <3

1 kommentti:

mervi kirjoitti...

Kiva että Heppu on iloinen tassuista huolimatta ja miehuuden mentyä, ei ole ylimääräistä painolastia enää :)

Mila puolestaan uikuttelee ja huokailee raskaasti sekä mulkoilee kulmien alta.
Taitaa olla tytöllä miehet mielessä ja suru puserossa kun mamma laittaa vaan housut jalkaan eikä päästä poikia valloittaa :)

jospa tämä kohta helpottas...