tiistai 1. tammikuuta 2013

Vuosi 2012

Niin taas yksi vuosi on elämässä hurahtanut eteenpäin ja tässä vaiheessa on aina ihan kiva muistella kulunutta vuotta. Koko vuosi on tullut harrastettua koirien kanssa hyvinkin aktiivisesti. Heppu on vuoden aikana sekä aksaillut että tokoillut. Svingi on panostanut enemmän agilityyn ja käynyt vain kääntymässä tokokokeissa ja näyttelyissä. Harrastusten parissa ollaan tavattu paljon ystäviä ja tuttuja sekä saatu uusia tuttavuuksia! Oikein antoisa vuosi siis kaikin puolin :)
Tokossa ollaan Hepun kanssa päästy vuoden aikana sisälle EVL:n liikkeisiin ja kokeet ovat pääasasiassa sujuneet nousujohteisesti. Syyskuussa vihdoin Heppu sai ensimmäisen EVL1-tuloksen ja siitä on riittänyt muistelemista koko loppu vuodelle, oli se kyllä mahtava hetki:) Hepun kanssa ilman muuta tavoittelemme sitä TVA:n arvoa.
Svingin kouluttamisessa minä olen saanut erityisen paljon aivojumppaa, neidin kouluttaminen kun aiheuttaa välillä pikkuisen haastetta, herkkis kun tuo likka on. Svingi on kuitenkin hienosti saanut kaksi AVOimen 1-tulosta. Sitä en vielä tiedä, onko Svingin tokoiluissa sen enempää tulevaisuutta, sen saa aika näyttää.
 
Agilityssä kisattiin Hepun kanssa silloin tällöin. Yhteensä vuoden aikana startteja kertyi 22. Vuoden kohokohdat aksassa Hepun kanssa olivat Tampereelta toukokuussa saatu hyppy-SERT :) ja tietenkin myös Hepun kuudennet ja viimeiset SM-kilpailut Jyväskylässä. SM-kisoissa Heppu-pappa paineli sijalle 38/178, ei ehkä enää niin vauhdikasta menoa, mutta mulle korvaamattoman arvokasta menoa! Alkaneena vuonna Heppu saa mennä agilitya omaksi ilokseen ja ottaa ehkäpä vielä muutaman hyppyradankin virallisissa kisoissa, mutta pääasiassa agilitysta Heppu saa jäädä pikkuhiljaa eläkkeelle ja panostaa tokoiluihin.
 
Svingin kanssa ollaan kisattu todella paljon kuluneena vuotena. Tilastot kertovat meidän kisanneen huikeat 71 starttia ja silti ollaan ehditty lomaillakin! Svingi on tarjonnut paljon hienoja kokemuksia agilityn saralla. Huhtikuussa Svingi nappasi toisen hyppy-SERTinsä, kesäkuussa likasta leivottiin Suomen Agilityvalio, kesäkuussa korkattiin myös neidin ekat SM-kisat, MM-karsinnoissa Svingi sijottui hienosti sijalle 6, lokakuussa tehtiin Svingin kanssa tupla-triplanolla ja vuoden viimeisissä kisoissa napattiin V-S:n piirinmestaruus! Agility tulee siis vahvasti olemaan kartalla myös ensi vuonna :)
 
 
Hepun vuosi 2012:
 
Agility:
-22 starttia
-nollia 7 (31,8%)
-hyllyjä 9 (40,9%)
-SERT-H 
 
 
Toko:
-8 koetta
- EVL1 x 1
-EVL2 x 1
-EVL3 x 3


 
 Svingin vuosi 2012:
 
Agility:
-71 starttia
-nollia 22 (31%),
joista voittoja 14
-hyllyjä 35 (49,3%)
-SERT-A
-SERT-H
-FI AVA
-V-S:n piirinmestaruus
 
Toko:
-2 koetta
-AVO1 x 2
 
Näyttelyt:
-2 näyttelyä
-PN 2 ja PN3
-VARACA x 2
 

Oikein ihanaa ja hyvää vuotta 2013 kaikille!
 
"Vain ne, jotka ottavat riskin mennä liian kauas,
voivat selvittää, kuinka kauas voi mennä."

1 kommentti:

jassu kirjoitti...

Ihana ja menestyksekäs viime vuosi sulla takana! Mä toivon sulle ja Hepulle ja Svingille ensi vuodesta vähintäin yhtä hyvää ja iloista, mieluummin vielä parempaa ja myös onnekasta tätä uutta vuotta!
Mulle on ollut suuri ilo saada jännittää sun kisojasi ja tuloksia (niin tokossa kuin aksassa), se on varmasti kaukana siitä huikeasta tunteesta, mitä itse koet, mutta voit olla varma, että silti ne tunteet ovat mulle ihan täys kymppejä! KIITOS !