perjantai 27. huhtikuuta 2012

Kevät

Ihana ihana kevät kun aurinko paistaa ja ruoho kasvaa! Blogin ulkonäkö on kuitenkin edelleen aikas talvinen... En tiedä kyllä koska kevät tulee tänne blogiin.
Tääkin päivitys on taas tällainen pikapika.

Svingi on kisannut agia sekä Porissa että Vantaalla. Porissa likka nappasi kaksi 0-voittoa, toisen hyppäriltä ja toisen agiradalta. Radat on kyllä videoitu, mutta kuvan laatu on niin huono, etten taida niitä siirtää ollenkaan youtubeen. Lisäksi porista myös yksi huolimattomuus hylly. Vantaalla eka rata meni ihan läskiksi->hyl, toisella radalla Svingi keikahti keinulta alas ja hyppäsi heti takaisin->hyl ja kolmannelta radalta sitten vauhdikas nolla (hyppäri), sijoitus oli lopulta 2. heti Kaisan ja Hikan jälkeen! Niin ja länderit otti kolmoisvoiton, jee :)

Heppu kisasi yhden startin Porissa hyppärillä ja mä en taas tällä kertaa osannut yhtään ohjata sitä ;-) Heppu luki mun ohjaukset miten sattuu, kivaa kuitenkin oli!

Viime viikonloppuna oltiin myös ländereiden kevätpäivässä Järvenpäässä. Paljon oli taas ländereitä mukana ja ihanaa nähdä kaikkia tuttuja! Tehtiin metsälenkki ja koirat saivat painella vapaina, sitten syötiin, höpöteltiin ja lopuksi vielä kevätkokous. Heppu luovutti toko-länderi palkintonsa pois kolmen vuoden jälkeen, kun uudeksi tokoländeriksi valittiin ansaitusti Vipu ohjaajansa Pian kanssa, onnea! Oikeastaan Heppu jäi tuloksissa vasta kolmanneksi, kun meidän perheen huomion hakuinen prinsessa jyräsi sijalle 2.

Huomenna sitten Svingi kisaa ATT:llä kolme starttia ja viikon päästä Hepulla on tokokoe, kivaa!!

Ei kommentteja: