torstai 15. maaliskuuta 2012

Laiskiainen

Nimittäin minä! Eihän tää blogi oo päivittynyt yhtään! Ja jos totta puhutaan, niin en mä jaksais nyttenkään päivittää, mutta laitetaan nyt pieni teksti tiedoksi, että ees elossa ollaan :)

Kisattu ollaan siellä sun täällä, eli Svingi on kisannut Vantaalla ja molemmat koirat Seinäjoella. Vantaalta en muista muuta, kuin että kaksi rataa oli huonoa ja yksi hyvä. Ei sieltä ainakaan nollia tullut! Seinäjoki on jo selvemmin muistissa..siellä kun oltiin viime viikonloppuna!

Reissu oli kyllä kiva, ei noiden raumalaisten kanssa oikein muuta voi ollakaan:) Kisat ja koko viikonloppu meni jotenkin tosi nopeesti. Lauantaina kisattiin hyppärillä ja agiradalla, tuomarina Berglund. Hyppäri meni sössimiseksi Svingin kanssa, hylly taisi tulla siitä, kun treenailin lähetystä. Heppu oli hyppärillä oikein kuuliainen ja teki näppärän nollan, jolla sij.2. Ainoa asia, joka harmitti oli se, että viimevuotiset palkinto suklaaLEVYT olivat pienentyneet suklaaPATUKOIHIN :-D
Hepulla ei ollutkaan kuin molemmille päiville yksi startti, mutta Svinkku sai vielä mennä toisen. Agirata oli kyllä Svingin kanssa hyvä, alku onnistuu hyvin, samoin puomi-putkierottelu, kielto tulee kun Svingi ohittaa aan ja lopuksi hylly siitä, kun teen aan uudelleen törkeän läpijuoksun jälkeen.

Yö vietettiin tutussa Sokos hotel Lakeudessa. Olihan meillä aihetta kilistelyynkin, kun Mikko ja Flippi nousivat kolmosiin ja Taru ja Ebba saivat uupuvan nolla-voiton, jes!
Sunnuntaina Svingille molemmilta radoilta 5. Oon kyllä molempiin ratoihin tyytyväinen, vaikka pieniä kauneusvirheitä löytyy. Toiselta radalta huolimattomuuskielto ja toiselta rima. Pääsi silti Svingi kerran palkinnoille, ollen vitosella toinen. Hepun agirata meni niin hulvattomasti, et en oikein muista siitä muuta kuin että nauroin vaan koko ajan, kun Heppu oli niin höntti ja samalla niin intona :) Kyllä Seinäjoki vaan on kiva paikka kisata!

Mitäs muuta sitten. Ai niin, Heppu on päässyt eroon peikko-lookistaan. Viimeksi Heppu oli nypitty heinäkuun alussa, joten se oli lievästi sanottuna takkutukka! Karvan alta paljastui solakka ja nuortunut Heppu...ei enää mikään pappa, vaan rokki-Heppu...rokki sen takia, että jätin Hepulle päähän valkoisen piirron kokoisen töyhtön :-D Seuraavana käsittelyyn saisi tulla Svingi...nyt kun Heppu on siisti, niin Svinkku näyttää ihan joltain menninkäiseltä...

Svingi on myös kunnostautunut ja oppinut uuden länderimäisen jutun, eli hymyilemisen! Pari päivää sitten likka vilautti mulle ensimmäisen kerran ikinä koko hammasrivistönsä ja tänään sitten uudelleen, ihanaa!! Heppu on aina ollut kova poika hymyilemään ja ilahduttanut tuttuja ihmisiä "näyttämällä hampaita". Oisko Svinginkin vihdoin oppinut tän ihastuttavan tavan?

1 kommentti:

Elina kirjoitti...

Harmi, kun meiltä jäi Seinäjoen kisat väliin. Olisi ollut kiva nähdä!

Hepun hymyt on periytyneet eteenpäin Gabrielin kautta Zerolle. Lina ei nimittäin hymyile. Zero on ensimmäinen mun koirista, joka osaa tuon taidon. :)