maanantai 14. marraskuuta 2011

Vuoden vimpat agikisat

Viikonloppuna kisattiin oman seuran kisoissa agilitya. Tuomarina kaikilla radoilla Anne Savioja. Hepulle yksi startti ja Svingille kolme. Heppu aloitti kisaillan tekemällä nollan :) Sijoitus oli 8. Nyt Hepulta uupuu siis enää yksi aginolla ensi kesän sm-kisoja varten - josko Pappakoirakin pääsis vielä kerran fiilistelemään arvokisakentälle! Tältä radalta Svingille myös nolla, sijoitus 2. Tämän nollan myötä Svingi sai sekä sm-nollat että karsintanollat kasaan ensi kesää varten, huisia! :)

Tokalta radalta Svingille myös näpsäkkä nolla ja radalta irtosikin meille voitto:)
Kolmas rata oli hyppäri ja sieltä Svingin kanssa 5 riman pudotuksesta. Ei voi kyllä koiraa syyttää yhtään, niin räikeästi mä siellä huidon, että oikein hävettää... :(

Mulla oli itsellä tosi rento ja iloinen kisafiilis. Oli jotenkin taas niin kivaa tehdä hommia molempien koirien kanssa! Ja niinhän se taitaa olla, että se rentous, iloisuus ja tiimityöskentely näkyvät sitten myös niissä tuloksissa :)

Nyt molemmat koirat saavat jäädä ansaitulle kisatauolle loppuvuodeksi. Tammikuussa sitten taas jatketaan agilityn merkeissä!!

Videolinkit:

Heppu rata A
Svingi rata A
Svingi rata B
Svingi rata C

Ei kommentteja: