maanantai 22. elokuuta 2011

Elokuuta

Tässä nyt muutamia valokuvia elokuulta. Siskon ja koiralauman kanssa käytiin tässä joku kerta Marttilassa eräreitillä kävelemässä. Uitettiin ensin koiria aika pitkään ja sitten käveltiin vielä pari tuntia, kyllä oli kaikki koirat puhki autossa kotimatkalla. Tuuli oli ainoa, joka sai välillä sylikyytiä. Matka tietty huipentui geokätkölle yhteen luolaan. Heppu ja Svingi tuli mun mukana sisälle asti, Tinkaa pelotti tulla sisälle ja Tuulia ei edes päästetty. Tosi kiva reissu ja tuliaisina oli vain yksi hirvikärpänen ja onneksi se ei löytynyt mun päästä, vaan siskon :-D


Pari viikkoa sitten käytiin kavereiden mökillä Lokalahdella ja koirat pääsi tietty mukaan. Ekaa kertaa elämänsä aikana länderit pääsivät myös veneeseen, nehän olivat huippu helppoja laivakoiria. Liivejä oli vain yhdet, joten heikkolahjaisempi uimari sai ne päällensä :-P Mökillä koirat uivat ja riehuivat. Kaverina heillä oli 2-vuotias göötti poika. Ällöä vaan oli siellä mökillä, että sekä lauantaina että sunnuntaina oli kyyn poikanen pihassa:-( Onneksi ei kuitenkaan koirat eivätkä ihmiset saaneet osumia.

Suloiset laivakoirat
ATT:n agiltyn seuranmestaruudet kisattiin eilen. Tuomarina Tiina Kuusisto. Heppu osallistui ensin äidin kanssa rölliluokkaan, jossa kokenut koira menee kokemattoman ohjaajan kanssa. Rata oli hyppis ja siinä oli aloittelijalle aika paljon muistettavaa. Hienosti äiti ja Heppu menivät ja tekivät nollan ja sijoittuivat toisiksi. Hyvä äiti ja Heppu! Mua jännitti kyllä paljon enemmän kuin omassa suorituksessa:-) Onneksi edes rölleistä tuli palkintoja, muuten ei oltais saatu mitään :-P

Karsintarata oli hyppäri. Rata oli tosi hauska, keskellä kenttää oli 3 suoraa putkea vierekkäin, siinä sitten viiletettiin putkesta toiseen! Menin ensin Hepulla ja luottokoira teki kivan nollan. Karsintaradalta sijoitus 4. Svingi lähti myös hyvin liikkeelle, mutta yhden kieli-keskellä-suuta-valssin jälkeen sain vietyä Svingin putken suun ohi, tästä 5, sija 6. Tuloksella pääsi finaaliin, joten molemmilla koirilla jatkettiin agiradalle.

Svingin hyppärin voi katsoa täältä.

Agirata meni Hepun osalta yhtä mokaa lukuunottamatta hyvin. Kontaktit otettiin hyvin ja muutenkin pelitti, harmi vaan että se yksi moka koitui hylkääväksi, kun Heppu valitsi putken sijaan Aan. Höh, mun kyllä pitäisi tuntea mun koirani jo niin hyvin, että muistaisin Hepun valitsevan aina ensisijaisesti kontaktit ja Svingin valitsevan putket. Hylly mikä hylly.
Svingin kanssa sohlasin ensin jotain kepeillä ja sitten Svingi liukastuu kepeillä ja kun vihdoin päästiin kepit, niin en saanut vedettyä koiraa enää välistä. Mä niin vihaan välistävetoja!! Muuten kyllä tosi onnistunut rata pikkulikankin kanssa.

Oli kyllä kivaa kisata molempien kanssa. Heppu on vaan niin sairaan söpö ja Svingi on vaan niin ihanan vauhdikas ja mukula vielä. Ne on niin erilaiset ja niin yhtä ihanat!

Ei kommentteja: