lauantai 23. huhtikuuta 2011

Lomakuulumisia + kuvia

Mun lomaviikkoni on kulunut ihan huippunopeasti! Ollaan kyllä saatu nauttia tosi ihanista kevätkeleistä, joten lauma on saanut ainakin ulkoilua ja metsälenkkeilyä enemmän kuin paljon. Viikolla oon treenaillut koirien kanssa niin tokoa kuin aksaakin. Heppu on pelkästään tokoillut, Svingi on tehnyt molempia ja Ziki molempia (vai lasketaanko muutamat sivulletulot + koiran huutohepulit tokoksi?!). Svingi pääsi Jaakon yksärillekin ja seuraavana päivänä oltiin heti tekemässä kotiläksyjä hallilla.

Perjantaina oltiin Marikan ja Elsin kanssa Lempäälässä Vappu Alatalon koulutuspäivässä. Nuppijumppa luento kesti useamman tunnin ja oli kyllä ihan huippu! Paljon tuli vanhan kertausta ja paljon tuli uutta. Taas ymmärsi paremmin, että koko tuo henkinen puoli vaatii hurjasti töitä. Hyviä ihan konkreettisia vinkkejä tuli, sellaisia joista on itsekin helppo päästä alkuun. Vapun tyyli puhua ja kertoa on kyllä niin mukaansatempaava, että aika kului kyllä nopeasti.

Ahvenanmaan reissua silmällä pitäen, olin laskeskellut, että tyttöjen juoksujen pitäis alkaa pääsiäiseen mennessä, jotta pääsevät kilpailemaan affiksella. Niin olivat molemmat tytöt kuuliaisia ja molemmat aloittivat juoksut juuri oikeaan aikaan!! Ensin Ziki ja Svingi heti seuraavana päivänä perään :-) Näin ollen Svingin ekan ja nyt toisten juoksujen väliksi tuli huikeat 11kuukautta. Svinkulta jää nyt väliin maanantaiset agikisat ja pari tokokoetta, mutta ei kyllä haittaa yhtään, koska ME PÄÄSTÄÄN AHVIKSELLE!!! NIIN PARASTA!! Muutenkin musta tuntuu, että treenitauko tulee just eikä melkein sopivaan väliin.

Tänään oltiin syömässä äitin ja iskän luona ja oltiin porukalla hiukan pihahommissa. Koirat juoksi ihan villeinä kaikki. Heppu ja Svingi repi keskenään toista frisbeetä samalla kun Ziki hajotti uusimman frisbeen (onkohan tää joku vesikoirien juttu, että hajotetaan kavereiden frisbeet??!!). :-D Loppuajan Ziki tuijotti tennispalloa ja välillä komensi väkeä heittämään sitä, se on niin hauska tyyppi. No kyl oikeesti Ziki teki muutakin, kuten hengaili ja katko risuja :-) Svingiä innostuin nyppimään ja karva lähtikin ihan tosi hyvin ja alta tuli ihanan siisti turkki. Heppu oli taas ihan fiiliksissä, kun muurahaisia vilisti laatotuksella, sille kun sanoo murkku, niin se alkaa oikein kyttäämään maata, että missä, missä??
Oli oikea hyvän mielen lauantai, kun koirat oli iloisia ja aurinko paistoi ja likoilla on juoksu :-D

Hiukan haikea fiilis jo, kun tuosta Zikistä täytyy parin yön päästä luopua:-( No, ehkä Ziki saa tulla tänne joskus toistekin kylään!


1 kommentti:

Sanna ja pojat kirjoitti...

Joo, pöllöjen vesikoirien juttu ehdottomasti! :)