sunnuntai 19. joulukuuta 2010

Viimeiset kisat kruunasi kaksi hyllyä :-O

Svingi vastasi tämän vuoden viimeisistä agikisoista Hyvinkäällä. Tuomarina Kari Jalonen. Oli mennessä aika surkea ajokeli, onneksi Marika ja Tinka lähtivät mukaan kavereiksi, niin oli kivampi ajella. Hyvinkäällä on niin hienoa kisata, kun on lämmin.

Ensimmäinen agirata oli kyllä oikea blaah. Alku onnistui hienosti, mutta noin puolessa välissä Svingi hyppäsi täydestä vauhdista vasen lapa edellä renkaan kehikkoa päin, niin että rengas siirtyi oikein kunnolla. Videolta tilanne näyttää järkyltä. Otin renkaan uudestaan, kun koira näytti ookoolta ja jatkoin matkaa. Puomilla oikea jymy-yllätys, kun Svingi pomppasi alastulolta :-O Kerta se on ensimmäinenkin ja pistehän tuollaiselle touhulle tehdään. (Eikö niin kontaktipoliisi Hakala?) Eli takaisin kontaktille lupaa odottamaan ja maalihypyn kautta pois. Aika tyhjä olo jäi radasta.

Svingi vaikutti ihan hyvältä ja mikäs sen parempaa, kun kasvattajatkin ovat hoitamassa pikkuneitiä, eli seuraavalle radalle vaan. Tämä jälkimmäinen rata oli oikein onnistunut, kontaktit toimi :-) Ja Svingi oli vauhdikas, mutta kuulolla. Ohjaan kaksi kertaa huolimattomasti ja molemmat kostautuvat, toinen hyppy väärään suuntaan ja toisen hypyn ohi. En jäänyt korjailemaan vaan draivilla maaliin ja loppusuoralle vielä kaksi päällejuoksua :-) Jei, nyt jäi hyvä fiilis!

Oli tosi kiva nähdä taas Jassua ja Jaria, Tanjaa ja Meseä sekä Minnaa ja Mayaa. Kotiintuomisiksi Svingi sai ikioman BoT:n, verkkomallin. Siskolikka Zona ja "siskolikka" Tinka saivat myös samanlaiset! :-)

Ei kommentteja: