maanantai 20. joulukuuta 2010

Turvonnut, kipeä ja jäykkä

Näet meidän pikku Svingi :-(

Sain kuin sainkin älyttömän lyhyellä varoitusajalla Svingille fyssariajan tälle päivälle. Käsittely aloitettiin oikealta puolelta ja se ei näyttänyt alkuukaan pahalta, oikealta puolelta lantio ja reisi kipeät, selkäranka jäykkä. Vasen puoli olikin sitten aivan jotain muuta.

Vasen lapa, niska ja lantio olivat yhä turvoksissa, lapa eniten, siitä sinersi jopa mustelmaa läpi. Kallonpohjalihakset aivan jumissa ja kipeät, niskasta yksi nikama vinksallaan, lantio kipeä samoin koko selkä. Kunnon tällin pikkukoira saikin, joten eihän se mikään ihme ole, että kroppa on tuossa kunnossa. Ihan kunnolla ei käsittelyä tietenkään voitu tehdä, kun vamma oli niin tuore.

Nyt sitten kahden tunnin välein kylmäpussia lavalle ja lantiolle, tämä viikko pelkkää pissalenkkiä, ensi viikolla normaaleja remmilenkkejä, BoT päällä mahdollisimman paljon ja agilitya ei kuukauteen. Tammikuun alussa mennää uudelleen fyssarille ja sitten analysoidaan tarvitaanko myös osteopaattia.

Surullista miten kipeä Svingi oli. Nyt on tärkeintä saada likka kuntoon ja vasta sen jälkeen mietitään seuraavaksi agilitya. Saisi likan juoksut alkaan tähän samaan väliin, sen verran on aikaa jo edellisistä.

4 kommenttia:

Maija, Kami ja Ledi kirjoitti...

No höh!! Pikaisia paranemisia Svingille!

Anonyymi kirjoitti...

Voi jurjaa, mut paras on se, että sait sen heti hoitoon. Onneksi tämä vuosi pian loppuu ja toivottavasti myös nämä haaveritkin koiralla kuin koiralla. Iso rapsutus ja pusu Svingille, pikaista paranemista.

Tanja & M & M

Sanna ja pojat kirjoitti...

Pikaista paranemista Svinkkuli! <3 Mutta eikös ollutkin nyt sen BoT:n hankinta aika oikea-aikaista!?

Ansku kirjoitti...

Voi kurjuus :( Onneksi sait nopeasti ajan. Kellä kävit?.

Suosittelen varaamaan ajan Leena Piiralle. Hän on tosi hyvä, mutta ajat menee jo helmikuuhun. Ihan varmuuden vuoksi!. Hän saa nikamatkin ojennukseen.