torstai 26. helmikuuta 2009

Kuulumisia:)

Tiistaina lähdimme Hepun kanssa ajelemaan kohti Helsinkiä. Matka taittui mukavasti uutta motaria pitkin. Ekana suunnistimme Vantaalle, Itun ja Pumban luokse. Pumba oli ihan innoissaan Hepusta, Heppu oli peruskorrekti. Teimme ensin lenkin ja läntsyt saivat juosta pellolla vapaana. Kyllä he hiukan ottivat jotain leikin tapaista skabaa, mutta pääosin puuhailivat omia juttujaan. Sitten Itu tarjosi kahvit ja pullat ja oltiin Hepun kanssa hetki sisällä. Mä yritin napata partasuista kuvia..aika huonolla menestyksellä. Laitan jossain vaiheessa esille muutaman.

Vantaalta suunnistimme Järvenpäähän Minnan, Joonaksen ja Yodan luokse. Ekaksi tehtiin taas lenkki tyttöjen ja Hepun kesken. Sitten sisälle porukalla ja täytyihän sitä vielä käydä hesessä:) Heppu ja Yoda tulivat tosi kivasti juttuun...Yoda vingutti pikkuvinkua ja Heppu "vingutti" röhköpossua:) Niin kivaa oli pitkästä aikaa juoruilla oikein kunnolla Minnan kanssa! Seuraavana aamuna aurinko paistoi ja oli IHANA ilma! Tehtiin pitkä lenkki järven jäällä ja oli niin kiva juttu, kun Heppu ja Yoda leikkivät ihan oikeesti!! Én muista, et Heppu ois koskaan leikkinyt kenenkään toisen koiran kanssa vetoleikkiä, mutta niin vaan H ja Y repivät yhdessä lapasta:) Jäältä Minna otti tosi hienoja kuvia, niitä ehkä myös myöhemmin tulossa.

Iltapäivällä sitten mentiin Hepun kanssa eläinlääkäriin Mevettiin näyttämään tassuja. Niin maailman ihanin lekuri hoiti Heppua ja otti asian oikeasti omakseen! Hän tutki todella tarkkaan Hepun anturat, varpaanvälit, kynsinauhat, ihon, karvat, korvat, kirsun ja silmät. Hän otti myös näytteitä Hepusta mm. kynsinauhasta ja ihosta. Hepun anturoissa oli selvää anturoiden liikakasvua, siihen ohjeeksi jalkahoitoa:) Liotusta, rasvausta ja raspausta. Näytteestä löytyi Hepun tassuista paljon hiivaa +++. Nyt siis suun kautta otettavaa lääkettä hiivan häätöön ja tassujen pesua pesuaineella. Tämä hiiva on saattanut siis laukaista nämä tassuoireet. Kuuri kestää kolme viikkoa, jonka jälkeen saa taas lisää selvyyttä siitä, mihin suuntaan tassujen kunto etenee. Lisäravinteella ja lisäöljyllä jatketaan.

Mä olen kyllä tosi onnellinen, kun vein Hepun sinne lääkäriin, varsinkin kun tassuista löytyi jotain poikkeavaa. Kolmen viikon kuluttua mulla on soittoaika ja lekuri lupasi siihen mennessä ottaa selvää mitkä muut syyt saattavat aiheuttaa anturoiden liikakasvua (kuin esim.hyperkeratoosi) Nyt peukkuja, että tää tassurumba olisi tällä ohi!

Että täytyy kyllä sanoa, että eiliseen, eli keskiviikkoon mahtui niin paljon kaikkea kivaa ja iloisia uutisia, että mä olen tosi onnellinen!!! :)

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Piti tulla heti katsomaan, että mitä teille sanottiin. Olisi kyllä tosiaan aivan loistavaa, jos Hepun tassut tulisivat vihdoin kuntoon. Me pidetään kovasti peukkuja!

Anonyymi kirjoitti...

Tosi hyvä että jotain löytyi mitä voi hoitaa! Ja että lääkäri otti asiakseen, se ei aina ole niin itsestäänselvyys. Mekin peukutetaan että syy ja hoito löytyy.

Sanna ja pojat kirjoitti...

Toivottavasti tosiaan Hepun tassut tulee nyt kuntoon, että säkin pääset aksaamaan oman koiran kanssa :) hienoa kuulla!

n-elikot kirjoitti...

Toivottavasti noilla hoito-ohjeilla saat Hepun tassut kuntoon ja pääsette taas nauttimaan aksan huumasta!

-Pia-

Anonyymi kirjoitti...

Kivaa kuulla näin positiivisia uutisia, toivotaan parasta.
Heppu kun on niin kärsivällinen ollut tossujensa kanssa!

Anonyymi kirjoitti...

Pumba kiittää vierailusta ;D

Tuossa viime viikolla kun tulime lenkiltä oli onkun auto siinä mis sun auto oli, ni Pumban piti päästä nuuhkasee sitä "että olisko se Heppu siel?"

Terkkuja