sunnuntai 28. joulukuuta 2008

Joulusta selvitty:)

Joulu tuli ja meni ja huomenna on paluu arkeen ja töihin. Joulu meni mukavasti vanhemmilla ja isovanhemmilla. Tuli lähinnä syötyä, syötyä ja syötyä :) Rosolli on mun niiiiiin lemppari. Pelailtiin yhdessä pelejä ja nautittiin joulutunnelmasta. Olin ollut kovin kilttikin, kun joulupukki toi aikas paljon paketteja...iloinen yllätys oli, että joukossa oli digikamera:) Eli tiedossa blogiinkin laadukkaampia kuvia! Heppu sai tietysti myös omat lahjansa, leluja, herkkuja ja tassupyhkeitä. Muuten joulu meni koirien osalta rennosti, peruslenkit, mutta ei oikeastaan muuta.
Kiitos muuten Totin perheelle joulukortista, se oli ihan mahtavan ihana yllätys!!! :)

Aaton aattona innostuin hiukan treenailemaan tokoa. Tein seuraamista, luoksetuloa ja kaukoja. Luoksetulo on niin tosi huono. Kaikki muut meni mallikkaasti:) Kontaktitreeniä ollaan tehty kotona ja metsässä ja aikas makeesti hakee paikkaa ja on tohkeissaan...voi kun saisi siirrettyä saman innon esteille.

Tänään sitten ajattelin, että menen hallille hiukan treenaamaan. Taukoa on ollut nyt tosi pitkään. Leikkaushaava on parantunut loistavasti, tassut ovat halkeilleet, mutta eivät rikki. Ajattelin, että mennään tassujen ehdoilla ja vaan pientä treeniä. Alkuun tein kontakteja tai alaosia (siis ei koko este) putkesta kontaktille ja eri palkkauksilla, namilla ja putkella. Sit tein välistäveto treeniä, niin että sain sylivekin kuvioon mukaan. Niin hyvä! Sylivekki on meidän juttu:)Tässä välissä tsekkasin tassut, ihan ok, eli hiukan vielä lisää treeniä, oikeastaan kontakteja enimmäkseen, muutamia hyppykuvioita. Sitten leikki ja lopetus ja kun tsekkasin tassut, niin jokaisen jalan antura oli mennyt rikki, niin että halkeamissa näkyi verta :( Eli ei todellakaan kestä tassut, huoh. Kyllä niistä nyt murhetta riittää. Tossut jalkaan ja verkkalenkille, ei ontunut eikä aristanut ainakaan tossujen kanssa, onneksi. Kotona pesu, kuivaus, rasvaus, teippaus X 4. Nyt sitten aamuin illoin rasvat / öljyt tassuihin ja peukkuja, että pehmenevät ja vihdoin paranisivat. Ja lisäksihän H syö nyt sitä Biorionia, josko se auttaisi. Jos ei nyt viikon aikana mene paremmaksi, niin sitten täytyy mennä näyttämään niitä lekurille. Jos jollain on hyviä vinkkejä niin kaikki apu on tervetullutta!

Nyt jäbä nukkuu kaikki jalat paketissa ja näyttää niin reppanalta. Huomenna täytyy mennä ostamaan uudet tossut, vanhoista on muutama kulunut jo puhki. Huoh.

Että tällaista nyt, hiukan mieli maassa, mutta silti vielä toiveikkaana...

Lisäsin muuten uuden linkin Tarun, Soolon ja Ebban blogiin.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Moikka!
Mä sain hyvän tassurasvavinkin yheltä airiskasvattajalta. Ikävä kyllä tätä ei myydä suomessa mut Virosta sitä saa...Tän rasvan nimi on sudocrem ja sen on kai sit niinku hypoallerginen ja pitäis hoitaa ja pehmentää tassuja. Käy niiden nettisivuilla: www.sudocrem.com jos vaikka sieltä saisit apuja.

T: Petra Jokila

Ps. Hauskaa Uutta Vuotta!!