keskiviikko 11. maaliskuuta 2015

KEVÄT!

Kevät on kyllä joka vuosi yhtä ihana :) Ensimmäiset ihan aurinkoiset päivät, linnun laulu ja ylös nousevat kukat. Ei voi olla muuta kuin hymyssä suin. Tämän päivän kevätkuvat Svingistä!


Viime viikonloppuna päästiin taas reilun kuukauden tauon jälkeen kisaamaan. Oltiin siis tauolla, koska Svingi oli ihan totaalisen jumissa :-O Varmaan liukkailla keleillä sutiminen oli aiheuttanut jumeja. Helmikuun alussa Svingi oli ihan tosi kipeä, ei pystynyt osteopaatilla istumaan edes suorassa. Helmikuun kisat ja treenit jäivät siis automaattisesti tauolle. Onneksi liukkaat kelit eivät enää palanneet (ja toivottavasti eivät enää palaakkaan) ja Svingi alkoi nopeasti voida silmin nähden paremmin. Parin viikon päästä käytiin fysiossa ja olo oli neidillä jo helpompi ja saatiin lupa palailla treeneihin. Viime viikonloppuna tosiaan uskallettiin ottaa jo kaksi starttia tsaukkilassa. Ja heti seuraavana päivänä Svingi pääsi taas osteopaatille ja ero edelliseen kertaan oli huomattava...ja positiiviseen suuntaan :)

Tsaulla irroteltiin ensimmäinen hyppäri ja rata menikin ihan älyttöän hienosti! :) Harmillisesti toka vikalta hypyltä tippui rima, mutta nyt taas huomasti, että Svingi kulki vapautuneesti ja hyvin. Tarun sanoin, Svingi kulki liitämällä :) Tokalta agiradalta tulikin hylly, kun sähläsin yhtä jos toista. Kontakteja en kuitenkaan sählännyt, vaan saatiin puomin ja keinun kontaktit onnistuneesti. Nyt sitten treenailua ja kisailua ja eipä siinä kauaa menekkään kun on taas vuoden isot kisat edessä!

Ei kommentteja: