lauantai 24. tammikuuta 2015

Vuoden ensimmäiset kisat

Viime viikonloppuna kisattiin omassa hallissa vuoden ekat aksakisat. Pieni taukokin oli takana, joten kisaamaan lähteminen tuntui erittäin hauskalta! :) Kolme starttia, tuomareina Anders Virtanen ja Markku Kaukinen.

Eka rata oli hyppäri ja se meni kaikin puolin ihan mukavasti. Tosin tuloksena oli hyl, joka johtui liian tiukasta vastakäännöksestä. Olisi vaan pitänyt muistaa, että Svingi on herkkä ja tulee helposti lähelle käännöksistä. Joka tapauksessa radan jälkeen oli huippufiilis! Tuntui, kuin Svingi olisi vain lentänyt radan läpi. Se tuntui niin pieneltä ja kevyeltä, varsinkin, kun hyvin kasvatettu karvaturritukka oli nypitty pois, niin hän OLIKIN niin pieni! Tämän oli ehdottomasti päivän paras rata!

Toiselta radalta taas hyl. Ja siinä olikin sitten jo kaikki sopan ainekset mukana :-D En odottanut että Svingi lukitsi hypyn, kepeillä virhe, kontaktilta läpi, huono liikkeen rytmitys....ja vaikka mitä.

Vimppa agirata tehtiin nollana. Sijoitus 4. Heti alun vastaanotto oli kökkö ja sen seurauksena viisi ensimmäistä hyppyä meni tahmeasti. Oikeastaan seiska esteen jälkeen rata sujui mallikkaasti. Hyvä mieli, kyllä jäi tästäkin radasta. Ja tämä oli myös hyvä muistutus siitä, että me tarvitaan paljon treeniä välistävedoille!

Nyt onkin taas kolme viikkoa väliä ja sitten kisataan taas helmikuussa omissa kisoissa.

Tässä vielä muutama valokuva tämän päivän lenkistä.



Ei kommentteja: