lauantai 17. marraskuuta 2012

Marraskuuta

Tänne kuuluu tällä kertaa juoksujen tuoksua!
Svingi aloitti vihdoin juoksun, aika tarkkaan väliä tuli tällä kertaa 10kk. On se kyllä loistava harrastuskoira, kaveri täyttää seuraavaksi neljä ja nyt on neljännet juoksut menossa. Ensi viikolla joudun varmaan muutaman työpäivän ajaksi erottamaan kaverit, ettei Hepun tarvitse montaa tuntia jaksaa flirttailla :)
Olin ilmottanut Svingin vielä tälle viikonlopulle kisoihin, mutta nyt kun ne jäivät väliin niin se tarkoittaa, että kisavuosi on pulkassa ja ensi vuonna taas jatketaan.
Viime viikonloppuna olin Jaakon agikoulutuksessa molempina päivinä. Oli kyllä taas niin loistotreenit. Parhaan wau-fiiliksen tuotti Svingin ohjaaminen takaa! Se kun ei ole tämän koirakon vahvuus, niin onnistuessaan se palkitsee kyllä hurjasti!

Viime sunnuntaina saatiin kaiken lisäksi mahtavia uutisia. Monta monta päivää odotettu ja jännitetty viesti saapui sunnuntai iltana: "Sinut on valittu mukaan Next Level Agility Teamiin."
Ihan mieletöntä! Mä olen kyllä todella onnellinen ja kiitollinen siitä, että mahduttiin Svingin kanssa mukaan! :) Koko talvi ja kevät on siis luvassa huippukoulutusta ammattilaisten opeissa, parhautta!

Hepulla on luvassa vielä kahdet tokokokeet ja sitten hänen kanssaan jatketaan taas ensi keväänä. Ensi viikonloppuna sitten kisataan Porissa. Heppu on kyllä sellainen peikko, että odotan jo malttamattomana, että saan tokokokeiden jälkeen nyppiä kaverin. Ensi viikolla täytyy varmaan vielä käydä liikkeet läpi, kun on viime viikot ollut vähän hiljaista ton treenaamisen suhteen...

Svingillä lähestyy vuoden ensimmäiset ja viimeiset näyttelyt. Ekaks Helsinki Winner ja sitten vimpaksi Voittaja :) Aikatauluja odotellessa...

2 kommenttia:

Elina kirjoitti...

Onnea Next Leveliin pääsystä! :)

jassu kirjoitti...

Mä olen niin onnellinen teidän puolesta! Te olette kyllä paikkanne tuossa Teamissa ansainneet.
Ja Onnea hurjasti Hepun kans kisoihin, odotan tuloksia suurella jännityksellä peukut pystyssä!