torstai 17. toukokuuta 2012

Till Åland och tillbaka

Kevään perinteinen kisareissu tuli taas vietettyä hyvässä seurassa Ahvenanmaalla. Perjantai töistä vapaata ja pitkä viikonloppu leppoisasti viettäen - mikäs sen mukavampaa. Tällä kertaa meillä olikin ei niin perinteikäs porukka mukana. Raumalaisia edustivat Terhi+espves Ziki ja borcol Hups, Helsingistä taas mukana olivat Kaisi+espves Aida ja Dia ja borcol Ixi (en kyllä ole varma onko lopullinen nimi tämä) sekä Sanna+espves Sera ja Saaga. Neljä naista ja yhdeksän koira, harmi että ryhmäpotretti unohtui sit kuitenkin ottaa...

Sanna ja Saaga, Terhi ja Hups, Dia, Kaisi ja Aida ja Ixi, Svingi, Ziki ja Heppu
  
Bortsu-tyttö Ixi
 
Terhin kanssa emme luopuneet perinteistä ja saimme helsinkiläisetkin mukaan meidän vakiojuttuihin :) Eli kaupassa käynti onnistuu vaan ja ainoastaan Kanttarelli-kaupassa, tacoja on pakko saada ja muutkin "näin me ollaan aina tehty"-jutut onnistuivat...ihanan joustavat hesalaiset :)
 
Meillä oli mukava merenrantamökki Godbyssä. Pihaa riitti sen verran paljon, että koirat saivat juosta ja riehua sydämensä kyyllydestä. Pikkulapset Hups ja Ixikin väsyivät kun riehuivat joku 6h :) Saunassa käytiin molempina iltoina ja minä kävin ainoana heittämässä talviturkin mereen. Terhikin reteesti lupasi, että jos saa nollan, niin menee uimaan...mutta miten kävikään? Nolla tuli ja rouva Hakala väitti unohtaneen koko lupauksen! 
 Länderit heittivät myös talviturkin mereen, tässä kuivauspuuhat
 
Lauantaina kisattii Jomalassa kolme starttia (2x HR ja 1xAR). Svingi aloitti mun koirista hyppärin ja tekikin oikein kelpoa rataa, puolessa välissä hyppylinja ajautui huonoksi ja kun tein takaaleikkauksen, Svingi ohitti leikattavan hypyn ja paahtoi putkeeeeeeeen. Hepulla on verissä irtoaminen Ahviksella, tällä samalla radalla Heppu irtosi varmaan sata kertaa vääriin putkiin :) Höpelö-Heppu! Tämän radan voittivat Sanna ja Sera.
 
Toka rata oli agirata ja siinä mulla oli pelkkä Svingi. Siis en muista koska olisi ollut sellainen kohta radalla, jota en vaan tiedä miten kannattaa ohjata! Sain kuitenkin tehtyä ok suunnitelman, jossa mietin tarkkaan että muista kääntyä ajoissa ennakoimaan. Kun kohta tuli, en ennakoinut yhtään, katsoin vain ja toivoin (no huh!!!) ja tietäähän ettei toivomalla koira oikeille esteille mene, eli heti kolmen hypyn jälkeen hyl. Loppurata meni sitten ihan mukavasti. Tämän radan voittivat Kaisi ja Dia.

Päivän vimpalla hyppärillä Heppu aloitti. Enhän mä muistanut, että Hepulla ei ole niin hyvät kepit kuin Svingillä ja juuri ennen keppien loppua katsoin seuraavaa estettä ja H lopetti kepit kesken. Tulos 5 ja ripsu yliakaa. Svingin radoista tämä oli ehdottomasti viikonlopun paras rata. Svingi kulki kuin ajatus ja mä uskalsin liikkua ja lähettää koiraa :) Yksi askel vain jäi tekemättä ja S hyppäsi hypyn väärään suuntaan. Tämän radan voittivat Terhi ja Ziki ja samalla Zikin h-ava-kello rupesi tikittämään, huisia!
 
Lauantai-illalla sitten todettiin, että kun kerran Sanna, Kaisi ja Terhi olivat jo voittaneet yhdet radat, niin sunnuntaina sitten olisi mun vuoro. Sunnuntain agiradan aloitti Heppu, joka osui kaikkiin kontakteihin:) Mutta kääntyi tiukassa leikkauksessa putkesta ympäri ja sai siis radalta 5. Svingin rata onnistui oikein hyvin, mutta yksi rima tippui, tulos siis myös 5. Tulin radalta ja totesin Terhille ja Sannalle nauraen, että höh, nyt sieltä tuli rima, kun meidän oli määrä voittaa tää kisa. Siihen Terhi sitten, että mut tehän voititte! :) Eli aika hauskaa kyllä, Svingi voitti vitosella ja näin ollen team Rauma-Hki nappasi kaikki medi3:n voitot Ahvikselta! Ja jos nyt kehuskellaan, niin 11 jaetusta palkintopallisijasta meidän mökille meni 8..... :) Eli lahjakortteja oli jokaisella mukana kun paluumatkalle viikkarilla shoppailtiin!

Ennen satamaan menoa käytiin Terhin kanssa vielä kävelemässä Kastelholmin linnan aluella. Aurinko paistoi ja näkymät olivat hienot. 

 Team Rauma: Ziki, Hups, Svingi ja Heppu

 Kolme pientä porsasta

Huippureissu siis takana! Koirat tulivat juttuun, ihmiset tulivat juttuun ja kivaa oli. Kiitos kaverit! :)

3 kommenttia:

jassu kirjoitti...

Aivan mielettömän ihania kuvia ja kyllä taidatte olla aika mielettömän hyvä team, kun rohmuatte lähes kaikki palkinnot! ONNEA vaan kaikille teille :)
rapsuja läntsyille <3

Terhi, Ziki, Flippi, Ruska ja Hups kirjoitti...

Kiitos parhaasta matkaseurasta, oli kyllä todella mukava reissu!

Tuo viimeinen kuva on niin hassu, siinä on Zikin mielestä varmaan linnan aavehevonen ;)

Sanna ja pojat kirjoitti...

Hyvä Ansku, mä tiesin että suhun voi luottaa tossa talviturkin-heittämis-asiassa :D Eikös se ollut nyt se pääpointti tässä, musta sä oot eniten voittaja kun uskalsit ainoona :)