perjantai 3. helmikuuta 2012

Ei arkea kummempaa

Mun täytyy lisätä kaikkiin päivityksiin vaan kovasti kuvia, kun ei täällä oikeastaan mitään tapahdu! Ihania aurinkoisia pakkaspäiviä on ollut, ollaan nautittu ulkoilusta! Tosin tällä hetkellä pakkaset paukkuu sen verran ärhäkästi, että lenkit on aikas lyhyitä. Mutta toivottavasti sääennusteisiin on uskominen ja ensi viikoksi saadaan taas inhimillistä pakkasta :) Heppu on tällä hetkellä oikein katurakki:) Se kun on nypitty viimeksi kesällä*hih* Mutta nyppiminen saa vielä odotella pakkasten ohi ja sitä paitsi oikeastaan Heppu on ihan älyttömän söpö noin karvasena!

Svingi on juossut juoksunsa ja nyt meillä on taas rauha maassa! Eka viikko on ihan lunki, toisella viikolla Svingi kiusasi Heppua; hyppi päälle ja tyrkytti ja kolmannella viikolla Heppu juoksi häntä kaarella ja kosiokorvat hulmuten Svingin perässä :-D Onneksi Svingi juoksee niin harvoin!

Heppu kisasi ATT:llä omissa kisoissa yhden startin. Rata oli agirata, jossa varmaan jokaisen kohdan rytmitys oli pielessä, mut hyvin se Pappa vaan menee:) Tällä kertaa Heppu osui jokaiseen kontaktiin, mutta nappasi yhden ekstra hypyn matkalta->hyl. Heppu varmaan ajatteli, et jos hän nyt tekee nollan ja saa sm-tulokset täyteen, niin saletisti toi emäntä ei enää ilmota häntä keväällä yksiinkään kisoihin. Niin, että pakko oli tehdä hylly, että saa vielä kisata :-)

Svingi on treenannut kerran viikossa Nooran treeneissä ja hyvin menee! Svingi on ollut ihan liekeissä...harmi vaan,että tästä kartturista ei voi sanoa samaa :-O Siinä vaiheessa yhteistyö rullaa ihan älyttömän hyvin, kun mä annan Svingin mennä, suorittaa työt itsenäisesti ja liikun itse rohkeasti! Usein kuitenkin varsinkin treenien alku on varovaista hissuttelua, "varman päälle"-ohjausta... Onneksi Noora tietää mitä meiltä voi vaatia, niin yleensä treenien lopulla tehdään sitten jo vallan kelpoja ja vauhdikkaita ratoja! :)

Svingi on käynyt vuoden alussa pari kertaa fyssarin käsittelyssä. Ekalla kertaa oli enemmän jumissa, mutta edellispäivänä kun käytiin, niin likka oli aikas hyvässä kunnossa! Nyt pitäis taas vaan jatkaa ahkerasti syvien lihaksien jumppausta koiralla ja aloittaa omien syvien lihasten etsiminen.. :-)
Tokoa oon treenannut pikkusen. Hepun kanssa tein pitkästä aikaa merkkiä, ensin lähetin merkille meni ok, mut ei täydellisesti, niinpä vain kehuin äänellä, en palkannut ja pyysin uudestaan tekemään merkin. Hiukanko repesin, kun Heppu heittäytyi maahan selälleen esittämään kuollutta "Eiks tää ollutkaan se BÄNG-liike??!!!" Että näin meidän tokot :-) Svingi on palautellut mieleen noutoa ja täytyy myöntää, että se oli aikas hyvä. Kaukoja oon tehnyt myös molemmilla ja ne on nyt molemmilla just sellaset ku haluan! :)

Ei kommentteja: