tiistai 6. joulukuuta 2011

Viikonlopun näytelmät

Viime viikonloppu hurahti tänäkin vuonna messarissa Helsinki Winner ja Voittaja näyttelyissä. Mulla oli Svingi ilmoitettu kehään molempina päivinä. Heppu jäi Tarvasjoelle siskon luo hoitoon ja me likat oltiin reissussa ihan kaksistaan.

Lauantaina länderit aloitti kehän yhdeksältä, joten ajoissa saatiin herätä, että ehdittiin hyvin paikalle. Länderit arvosteli kroatialainen Jasna Matejcic.
Tällä kertaa Svingin esittäminen ei mennyt ihan putkeen, en saanut liikkumaan superhyvin ja sitten kun liikkui, niin astuin varpaille :-O Seisottaminenkin oli hiukan siinä ja tässä. Mutta tuomari ilmeisesti oikeasti piti Svingistä, koska laittoi Svingin valionarttujen voittajaksi!!
Paras narttu kehässä Svingi jäi kolmanneksi, sai kuitenkin cacibin.

"Nice balanced female, correct head, bite, eyes, ears. Enough neck. Good angulation front and back. Correct topline. Very nice forechest. Typical coat quality and colour. Free movement"
ERI SA VAK1 PN3 CACIB

Oltiin lauantaina messukeskuksessa pidempään. Kiertelin monta kertaa kaikki mahdolliset kojut ja kyllähän sieltä aika paljon kaikkia koiran herkkuja jäi käteen. Ja Hepulle ostettiin yksi lelu tuliaisiksi. Välillä tehtiin kunnon lenkki Pasilassa kierrellen. Mielenkiintoisinta oli ehkä kuitenkin katsoa KV-tottelevaisuuskoetta. Liikkeet jotka minä näin oli ruutu, ohjattu ja kaukot. Siis wau, ne koirat on ihan mielettömiä! Nyt mä taas muistin, miksi mä olen joskus harkinnut paimenkoiraa. Jotta voisin kilpailla tokossa enemmän tavoitteellisesti ja "tosissani" kuin länderin kanssa. Mutta minkäs teet, kyllä se länderi on mun rotu, eikä mikään muu! :)

Turistina Pasilassa

Yöksi päästiin Svingin kanssa taas Minnan luokse Järvenpäähän, niin ei tarvinnut ajella edes takaisin Turkuun. Sunnuntaina lähdettiin Minnan kanssa ajoissa kohti messukeskusta, länderit olivat tällä kertaa vasta yhden aikoihin. Nyt länderit arvosteli latvialainen Ligita Zake.

Tällä kertaa esittäminenkin sujui paremmin. Sain omasta mielestäni Svingin liikkumaan tosi hyvin ja seisottaminen onnistui hyvin. Tuomarin mielestä Svingi oli taas erinomainen. Valioluokassa Svingi sijottui toiseksi ja sama jatkui PN-kehässä, kun neiti oli toinen saaden vara-cacibin, joka tosin tulee muuttumaan cacibiksi kun voittaja Foxi on jo kansainvälinen muotovalio.

"Strong, still feminine bitch. Nice type. Correct head and expression. Straight enough topline in movements. Correct volume of body. Well angulated. Enough temperament"
ERI SA VAK2 PN2 VA-CACIB

Kotimatkalla haettiin Heppu kotiin ja käytiin hiukan ihastelemassa pentuja. Ne on jo valtavan suuria ja reippaita. Leikkivät, riehuvat ja ovat uteliaita. Tässä muutama kuva riiviöistä. Neljällä on jo nimi: Kingi, Jytky, Dolmio ja Murray.

Ei kommentteja: