sunnuntai 26. heinäkuuta 2009

Aikaa kulunut sata vuotta...

...kun viimeksi oon päivittäny. Ja on tapahtunutkin vaikka mitä!
Tärkein tapahtuma tietysti oli maajoukkuekarsinnat ATT-areenalla. Tässä hyvin lyhyesti tiivistetyt karsinnat meidän osalta. Eka rata oli hyppäri, jolta puhdas rata, tuloksella 1,01. Sijoitus 29, joka oikeutti meille pääsylipun myös sunnuntain radoille:) Aikaisemmin ei olla päästy Hepun kanssa sunnuntaille asti, joten hyvältä maistui paikka sunnuntaille. Toisen radan, joka oli agirata, menin sitten itse mokaamaan hyllyksi:( Ensin keppien sisäänmeno virhe, jonka jälkeen korjasin keppejä kolmen kiellon verran. Hiukanko ketutti, kun annoin tollasta tapahtua! Sunnuntain eka rata oli agirata, jonka menimme nopeasti läpi, kolmos esteen jälkeen putkeen ja siitä saikin sitten jo hipsiä pois kentältä...joopa joo..lyhyeksi jäi meidän sunnuntai. Kaiken kaikkiaan oli taas niin hienoa olla katsomassa karsintoja,tunnelma oli korkealla ja suoritukset mitä huikeampia! Erityisesti onnea Elinalle ja Omielle tavotteiden täyttymisestä ja maajoukkuepaikasta! Länderirintamalla joukkueeseen pääsivät Anu ja Viima, onnea!

Svingi oli mukana karsinnoissa molemmat päivät. Kaikkein kivointa Kinkun mielestä tietenkin oli, että kasvattajat, Jetti, Ceci ja Zona olivat paikalla! Neiti mielisteli kaikkia koiria niin paljon, että pissa vaan lensi.. Zona ja Svingi leikkivät hienosti painimista ja hiljaisesti (uskomatonta!) On ne niin nättejä ja kivoja tyttöjä molemmat:)

Svingiltä lähti viikko sitten pe eka hammas ja nyt niitä on lähtenyt ehkä 8. Uudet hampit on tullu nopsaan tilalla. Toivotaan et kulmuritkin lähtee hyvin. Tokalla rokotuksella oltiin myös ja ihan hienosti meni. Nyt Svingi kyllä tajusi homman jujun, mutta oli ihan nätisti. Painoa neidillä oli 6,3kg.

Mulla on ollut viikko lomaa, niin ollaan puuhattu vaikka mitä. Yks yö oltiin mökillä ja Svingi ja Tinka sai taas riehua ja Heppu nautti uimisesta ja leikkimisestä. Svingin kanssa kävin linja-autolla yks päivä Turun keskustassa ihmettelemässä paikkoja, tyttö oli ihan relasti. Torilta olisi kyllä pitänyt päästä nappaamaan kaikki pulut kiinni...kiva narun päässä rimpuileva pentu.. ;-P Perjantaina oltiin kaverin luona Järvenpäässä ja koiria oli mun koirien lisäksi Tira ja Yoda. Neljän koiran lauma toimi hienosti ja muutenkin kaikki meni kivasti, vaikka Yodalla olikin juoksu, niin ei Heppu paljoa reagoinut.Järvenpäässä käytiin ihmettelemässä pentunäyttelyssä, yksi läntsy siellä oli eli Manne, kyllä vaan oli komea poika! Harjoiteltiin siellä hiukan pöydällä seisomista. Minna tutki Svingin hampaat ja piteli koko koiraa ja sitten koitettiin hiukan raviakin. Heppua hiukan ravuutin, mutta en ottanut pöydälle, kun ei hänen enää tarvii olla missi. Sitten käytiin koirien kanssa pidemmällä lenkillä Lemmenlaaksossa, jossa olikin hienot maisemat. Svingi oli koko illan aivan naatti.

Eilen koirat oli Marikan vahdittavana porukoiden luona, kun itse oli tall ships racessa. Hoitoreissu oli mennyt hyvin, Tinka ja Svinkku tietty riekkunut.. :)

Hepun kanssa oon treenannut tokoa, lähinnä paikallamakuuta, kaukoja ja tunnaria. Tunnari on nyt tosi epävarmalla pohjalla. Heppu on tuonut hienosti oikeaa ja ei ole nostellut muita, mutta Hepusta huomaa että se on epävarma, kun palautus lähtee huonosti ja hitaasti ja tiputtelee kapulaa matkalla..tällasta ei oo ennen ollu. Täytyy saada taas itseluottamus kohdilleen, josko se siitä sitten taas paranisi.
Svingi harjoittelee sivulle tuloa, jota hän ei vielä hokaa, ja maahanmenoa, jota hän ei myöskään hokaa;-P Että hyvin menee, mutta menkööt!

Ei kommentteja: