keskiviikko 30. maaliskuuta 2011

Onnistuneet tiistaitreenit

Eilen oli taas meidän ryhmän treenit ja treenit tällä kertaa tuuraajan ominaisuudessa piti Jaana. Jaanalla oli mukava treenirata, joka on mukailtu Jaakon jostain treeniradasta. Rata oli aika koukeroinen ja mulla oli hiukan vaikeuksia tutustua rataan, kun tutustuin paperisen ratapiirrustuksen kera ja aina kun käännyin ympäri oli "kartta" taas väärinpäin :-D Ei hyvin mee mullakaan.

Svingi toimi tosi kivasti ja kuuliaisesti. Kepit oli tosi vaikeat, kun ohjaajan olisi pitänyt jäädä hiukan taakse, niin mun oma liike aina tökkäs tai ennakoin tai jotain, joten Svingillä oli vaikeuksia pujotella loppuun asti. Jaana palkkasi pari kertaa eteen, niin sitten alkoi pelittää taas paremmin! :-) Poispäin käännös oli haastava, kun takana häämötti putki, sinne oli NIIIN kiva viuhahtaa :-D Oli tosi kivaa treenata ja kivaa, kun viime sunnuntaisen katastrofin jälkeen saatiin hyvä treeni tehtyä! Kiitti Jaana treeneistä. Nyt on hyvä mieli lähteä lauantaina kisaamaan!

En ole oikein enää saanut videoita tänne blogiin ladattua, kun aina joku tökkii, mutta nyt tein tilin YouTubeen, niin sinne sain ladattua eilisen treeniradan. Eli tästä linkistä voi käydä kurkkaamassa, että miten se meidän yhteistyö tällä hetkellä pelittää...

Svingin treenirata 290311

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Voi Anne-Mari miten helpotti; meillä Simon treeneissä on nykyisin tutustuminen aina 'kartan' kanssa ja olen ajatellut, että vanhuus ei tuu yksin... ihan hukassa aina sen kanssa :o). Hienoa menoa Svingin kanssa !

T. Eija

jassu kirjoitti...

Mä oon ihan äimän käkenä; miten upeeta menoa Svingin kanssa!!!! Te ootte siis tosi taitavia! :)

jassu