lauantai 29. elokuuta 2009

Touhukas viikko

Tiistaina oli Svingin pentukoulu. Sää suosi, joten saatiin olla ulkona. Harjoiteltiin luoksepäästävyyttä, toisten koirien ohittamista, luoksetuloa ja istumisen kestoa. Luoksepäästävyys meni paljon hillitymmin kuin osasin odottaakaan. Neiti istu perusasennossa koko ajan, oho:) Luulin että Svingi syö Tuijan..siis onnesta:) Toisten koirien ohittaminenkin sujui mallikkaasti..tosin se on oikeessa arkielämässä meidän ongelma. Tosin ehkä ne ohitukset on alkanut aavituksen parantua. Luoksetulo hyvä ja istumisen kesto hyvä, tosin sitä ollaan jo treenattu kotonakin. Kiva pentukoulu taas kerran:)

Keskiviikkona oltiin ensin Lauran ja Tiran kanssa lenkillä ja sitten agilityhallille. Olin sen verran ajoissa, että otin ensin Svingin. Tein oikeastaan pääasiassa eteen irtoamista. On se kyllä veijari:) Sitten oli Hepun vuoro. Marja oli tehnyt kivan tekniikka pätkän, joka koostui kahdesta putkesta, kepeistä ja hypyistä. Keppien sisään menon takana oli putken suu. Ensin ohjasin radan takaa, tällöin piti muistaa tiukka käskytys ja liikesuunta ennen keppejä, sit meni hyvin. Keppien jälkeen tein makeen poispäin käännöksen putkelle, niin että minä olin eripuolella keppejä kuin Heppu, hyvin meni, ollaan joskus Jaakolla näitä treenattu. Tokalla kerralla ohjasin edestä vääntämällä neljä valssia peräkkäin, se meni hyvin ja ajallisesti tietty paljon nopeempi ku takaa. Vitsit olin kyllä treenien jälkeen tyytyväinen Heppuun, se luki tässä treenissä ajatuksia.. :)

Torstaina oltiin taas Lauran ja Tiran kanssa Hirvensalossa piiiitkällä metsälenkillä. Koirat juoksi ja nautti ja omistajat juorusi:) Illalla tein Hepun kanssa palautuksen pitoja ensin noutokapulalla ja sitten tunnarilla, ok. Svingikin puuhasi vielä jotain, mut en enää muista mitä...

Perjantaiksi olin suunitellut hyvän mielen tokotreenit Hepun kanssa. Aloitettiin paikalla makuulla ja yllättävillä vapautuksilla. Nyt on hyvä. Jos tällasena saan sen pysymään, niin olen tyytyväinen. Nyt täytyy ennen koetta panostaa myös kestoon ja tehdä myös jonkun kaverin kanssa koetreeni. Sitten otettiin seuraamista, niin että pääasia oli hauskuus, onnistu:) Metallista jouduin ottaa kaksi toistoa, kun ekan tiputti palautuksessa, toka hyvä. Sitten vielä ruutu kolme kertaa, alustalle, tyhjään ja lelulle. Kaikki onnistuivat. Mä myönnän kyllä että oon laiminlyönyt ruudun harjoittelua, joten siihenkin tehotreeni ennen koetta. Kivaa oli ja lopuksi leikittiin ja peuhattiin!

Perjantai-illalla Tinka tuli meille hoitoon ja onkin nyt sitten koko viikonlopun ajan. Illalla käytiin koko kööri metsälenkillä. Metsässä joo sujuu, mutta sinne meno onkin sitten yhtä sirkusta... ;-P

Tällaista tällä viikolla ja ensi viikolla uudet kujeet...

Ei kommentteja: