torstai 6. elokuuta 2009

Leiri ja treenit

Länderileiri oli sitten viikonloppuna ja kyllä vaan oli mukavaa. Matkat Juvalle menivät hujauksessa. Majoituttiin Hepun ja Svingin kanssa samaan mökkiin Mervin, Hepun tytär- Milan ja Nemin kanssa. Mökki oli ööö..riittävä:-S Koirat tulivat hienosti juttuun ja Svingistä ja Nemistä, joka siis myös on pentu, tuli heti leikkikaverit..eli riekkumista luvassa koko viikonlopun:)

Lauantaina aamulla osallistuttiin Kinkun kanssa pentutokoon, joka oli kivaa. Kyllä tekee hyvää tehdä häiriössä hommia. Tämän jälkeen koira vaihtarit ja Heppu kehiin, uimaan, aksaamaan ja hiukan tokoilemaan. Joka toisessa välissä tietty käytiin syömässä ja tapaamassa Kinkun kasvattajia. Ja mikä iloinen yllätys, myös Hepun kasvattajat Malla ja Jukka olivat paikalla, kiva oli nähdä pitkästä aikaa! :) Iltapäivällä Svingi osallistui alkeisagiin, jossa otettiin putkea, "hyppyä" ja keppejä. Svingi näki siis ekaa kertaa elämässään kepit...otin ne ehkä kerran;-P Sitten vielä päivän päätteeksi oli leirinäyttely, molemmat koirat olivat hengessä mukana, mutta vain Svinkku osallistui. Neiti seisoi oikein kauniisti pöydällä ja luonnetta kehuttiinkin, myös raviaskeleet löytyi. Svingin veli Jytä oli näyttelyn ROP:) Kasvattajakisassa (part 1) pennut seisoivat niin hienosti!!!!!! On ne vaan hienoja:) Näyttelyn aikana Heppu joutui sen verran kaunistautumaan, kun nypin herran pään (vihdoinkin).

Illalla saunottiin ja grillattiin ja oli kasvattajakisa (part 2), jossa Jettildan kasvatit oli tietty parhaita :-D No, okei, ei me sitä taidettu voittaa... :)

Sunnuntaina oli tokoa hiukan vanhemmille koirille, tämän koulutin itse ja Heppu sai olla mallina. Myöhemmin oli juoksukilpailu, johon mun molemmat koirat osallistui..molemmat juoksi kovaa, mutta ei kärkiaikoihin. Ceci meni Svingin edessä, niin neiti juoksi ihan täpöjä:)

Tosi kiva ja onnistunut leiri taas kerran! Täytyy kyllä sanoa, että länderiväki on kyllä niin avointa ja hauskaa porukkaa, että leiriä EI VOI yksinkertaisesti jättää väliin! Svingin mielestä varmaan hienointa oli riekkua Nemin ja sisarusten kanssa ja Heppu varmaan nautti eniten uimisesta ja mun kanssa puuhailusta. Kiitsa Mervi, mun paras kämppis. Kiitsa kaikille, ilman teitä leiri ois ollu tylsä! :) Ai niin, ens vuonna täytyy muistaa, ettei ala puhumaan kenellekään mitään prosenttilukuina...leiri vesittää ne kuitenkin...*wirn*

Sitten muihin asioihin, eli Hepun kanssa meillä alkoi eilen agilitytreenit kesätauon jälkeen. Oli niiiiiin kivaa treenata! Marja oli suunitellut radan, jonka teemana oli takaakierrot, Heppu meni kyllä upeesti ja liikku hyvin vaikka mä ohjaisinkin muutaman kohdan huonosti. Parasta tais olla pakkovalssi. Svingi otti putkea ja eteen irtoamista.

Tiistaina alkoi Svingin pentukoulu Tuijan koirakoulussa. Ekana oli teoria osuus,mutta siellä ei tullu mulle mitään uutta, mut kertaus on opintojen äiti...vai miten se meni. Siellä joku syöttää koiraansa lusikalla, kun se ei muuten syö! (Jassu: ei meil mee edes viel huonosti...hih) No joo, mut ens viikolla sitten alkaa käytännön harkat. Lisäksi S aloittaa pentuagilityn syyskuun alussa.

Heppu on treenannu epätoivoisesti tunnaria, ihan perseestä. Ei käsitä. No, lauantaina näkee miten toimii kokeessa. Varasin Hepulle myös tokoyksärin , jotta saisin luoksetulotreeniin vinkkejä.

Sitten, arvatkaas vaan! Mä sitten unohdin ilmottaa Hepun sinne Janakkalaan! Että näin:-( Eli ei me sitten tullakaan. Mervi varmaan miettii, et Ansku, ei oo totta, sinä huonomuistinen! ;-P Onneksi mulla ei oo ongelmia buukata vapaa viikonloppuja.

Olikohan vielä jotain...OLI! Mitä hittoa, mä en saa lisättyä tänne enää kuvia!!!??? Ennen oli tässä kirjoitusosiossa sellaset pienet painikkeet, joista vaan laitettiin, et lisää kuva, mut nyt ne on kadonnu!!! Help me!! Miten mä niitä tänne oikein saan????

Ei kommentteja: