maanantai 6. kesäkuuta 2011

Kolmosten korkkaus

Helatorstaina siis sekä Svingi että Heppu kisasivat Janakkalassa. Olihan se aika hoppua mennä kahdella koiralla. Koirat vaan lennosta vaihtoon ja toisen kanssa radalle. Taitaa hiukan vaatia totuttelua mulle. Tutustuin ratoihin niin miten ohjaan Svingiä ja Hepun kanssa menin vaan samalla tavalla. Tai muutin mä jonkun yhden kohdan.

Svingi debytoi hienosti, tehden heti ensimmäiseltä 3-luokan radaltaan nollan!! Sijoitus oli komeasti 2 ja sillä irtosi myös agi-SERT ja näin ollen Svingin AVA-kello lähti tikittämään. Aika hulppeeta! :-) Hiukan laamameininki edelleen jatkuu ja herkkis paineistui mys kontakteilla tuomarista. No,mutta siihen ei auta muuta kuin ikä ja kokemus.

Heppu teki onnistuneen radan myös, mutta puomin alastulolta kontaktivirhe ja tulos siis 5.

Toiselta radalta Svingille hyl. Radan alun ohjasin eritavalla kuin suurin osa, mutta se tuntui paremmalle ja oltiin juuri treenattu u-putkelta ulospäin kääntymistä Nooralla, niin tiesin, että molemmat koirat kääntyy hyvin, kun muistan olla riittävän pitkällä. Ja hyvin menikin sekä Svinkulla että Hepulla:-) Ennakoin yhden hypyn, siitä kielto. Aalla sivuirtoaminen ja mun koira kattoo suoraan eteen, vaikka menin jo sivulle - tätä on treenattu! Ainoa vaan, et ei sinne eteen pitäny mennä :-D Kepeillä myös sivuirtoaminen ja sen jälkeen otin huolimattomasti hypyn ja siitä ohitus. Tää oli kyllä kaikesta huolimatta mun mielestä parempi rata!

Heppu teki tällä radalla hienosti nollan ja oli (kai) viides. Puomin kontaktin varmistin ehkä hiukan liian tiukkaan, mutta nyt otti hyvin :-) Hepulla arvokisoja ajatellen tasainen tulostaso 5,0,5,5,0 viimeisimmistä kisoista - vitoset vaan pitäs saada nolliksi :-O Mutta parempi toi kuin hylly suora!

Ei kommentteja: