sunnuntai 10. huhtikuuta 2011

Uusi valio!!

FI MVA JETTILDAN BIELEFELD

Eilen tehtiin Svingin kanssa ihan vaan tyttöjen kesken näyttelyreissu Vaasaan. Päivä meni siis suurimmaksi osaksi istuessa autossa. Svingi nautti takapenkin valtaamisesta ja veteli sikeitä pitkin pituuttaan :-) Aurinko paistoi, tiet oli kuivat ja kesärajotuksia sai mennä, joten mikäs siinä ajellessa. Vaasaan oli ilmoitettu 7 länderiä ja mikä mukavinta, paikalla olivat myös kasvattaja Jassu ja Zona-sisko ja Jetti-äippä, sekä Jytä-veli. Myös muita tuttuja länderistejä oli paikalla, oli kiva nähdä teitä kaikkia!!!

Svingi esiintyi oikein kauniisti ja oli mun mielestä pöydällä paljon parempi ja varmempi kuin esim. voittaja-näyttelyissä. Tuomari tykkäsi Svingistä ja neiti nappasikin koko potin ollen rotunsa paras ja saaden cacibin ja sertin ja näin ollen Svingistä tuli myös Suomen muotovalio! :-)

Veli-Pekka Kumpumäki
"Vapaasti liikkuva narttu, jolla erinomaiset mittasuhteet. Viehättävä ilmeinen pää, joskin raskaat suuret korvat. Erittäin hyvä ylälinja. Vahva luusto. Sopivat kulmaukset. Hyvä häntä. Karkea hyvänlaatuinen karvapeite. Esiintyy erinomaisesti" AVK1, ERI, SA, PN1, ROP, SERT, CACIB, FI MVA

Lahjakortti palkinnoilla ostettiin sitten erilaisia herkkuja, uusi frisbee ja Heppu sai tuliaisiksi ohjatun noudon kapulan :-D (no sai Heppu niitä herkkujakin...)

SVINGI


VSP NAFTA
Svingin sisko ZONA
Svingin veli JYTÄ
ENNI
Hepun sisko RUUTI ROP VET
Svingin äiti JETTI

3 kommenttia:

Adeina kirjoitti...

Onnea, onnea kauniille Svingille! :)

Maija, Kami ja Ledi kirjoitti...

Onnittelut Muotovaliolle!!

Eikä sulla Svingi mitkään suuret korvat ole, kyllä koiralla kuuluu olla kunnolliset korvat!!

Terv. Kami (& Maija)

Sanna ja pojat kirjoitti...

Mä en noista näyttelyjutuista mitään tajua, mutta sen verran ymmärrän, että tää on upeeta! ONNEA!