torstai 28. huhtikuuta 2011

Elämää loman jälkeen

Aktiiviloman jälkeen koirat ovat mun työpäivien myötä saaneet siirtyä vuorostaan lomailemaan:-) Aika laiskottelua on ollut. Svingi on ehkä hiukan flaati (tai sit mä vaan kuvittelen), lenkeillä ei riehu eikä oikein leiki, käy vaan välillä tyrkyttämässä itseään Hepulle:-O Vielä ovat saaneet olla päivät samassa tilassa, katotaan miten ensi viikolla käy, jos toi likka tosta vielä villiintyy ;-)

Heppu pääsi tiistaina treenaamaan piiitkästä aikaa agilitya. Oli ihan hauskaa mennä Hepun kanssa, se oli niin hulvaton, varasteli lähdössä ja muuta mukavaa :-D Heppu pujotteli ihan sairaan hyvin kepit aitaa kohti, vaikka irtosin huomattavan paljon sivulle, wau. Mä sain kritiikkiä siitä, että odottelen Heppua aivan turhaa ja liikaa, välillä vaikka luulin, että lähdin ajoissa liikkeelle, niin olin silti odottanut, huoh. Onneksi tähän tuli ystävältä vinkkiä, josko ne palikat mullakin viel kolahatais kohilleen :-)

Molempien koirien kanssa oon tehnyt tasan kerran tokoa. Heppu teki paikalla istumista(joka on ehkä sittenkin suurempi ongelma kuin ohjattu..), seuraamisen täyskäännöksiä, luoksetuloa ja tunnaria. Kaikki muut, paitsi toi istuminen oli ok. Heppu ei vaan pysy istumassa, vaan tipauttaa maate. En kyllä yhtään ihmettele, jos 8 vuotta on "samassa" liikkeessä oltu makuuasennossa, niin miten siinä nyt sit pitäs istua?! Kyllä haastetta riittää...

Svingi teki luoksetuloa, paikkamakuuta, seuraamista...ja......TUNNARIA :-) Musta tuntuu, että oon tehnyt liikaa noutoa, joten vaihtelu virkistää, niinpä aloitimme tunnistusnoudon harjoittelun. Ensimmäinen tunnaritreeni oli vallan onnistunut! Jatkoa siihen seuraa...

Sunnuntaina sitten mikäli ei vettä sada kuin aisaa, niin Heppu pääsee tokokokeeseen!

3 kommenttia:

Pia kirjoitti...

Miksän täälläkin ei voi olla "TYKKÄÄ" nappia?!?

Joka tapauksessa, tykkään erityisen paljon tosta viimeisestä lauseesta! Peukut ja varpaat pystyssä teidän puolesta! Tsemppiä!

Anonyymi kirjoitti...

Onnea Hepun tokokokeeseen ! Meillä aloitettiin myös Pyryn kanssa tunnari ja lupaavalta vaikuttaa. Mutta se noutokapulan pito on edelleen niin hakusessa, että tänä vuonna jää kyllä SM-joukkue väliin :o(.

Eija

Anne-Mari kirjoitti...

Niinpä Pia, sellanen TYKKÄÄ-nappi, ois just näppärä! :-)

Kiitos molemmille tsempityksestä ja treenaamisen riemua!! :-)