sunnuntai 20. helmikuuta 2011

Onnistuneet sunnuntaitreenit

Ihanaa kun tänään on ollut niin inhimillistä pakkasta kuin -8. Lenkkeilykin maistui mukavalle. Nyt vain uupui se ihana auringonpaiste, joka on ollut noilla paukkupakkasilla. No, mutta kaikkea ei vaan voi saada. Tehtiin päivälenkki yhdessä Marikan,Äitin ja Tinkan kanssa. Tyttöjen leikki on aikamoista, Svingi rähisee ihan hulluna. Taitaa olla aika siinä rajoilla, että onko kivaa vai ei, mutta onneksi vielä on mennyt kivan puolelle ja se mikä on oikeesti mukaavaa, on että Svingi ja Tinka ovat alkaneet leikkiä myös juoksuleikkejä.

Innostuttiin Lauran kanssa lähtemään sitten vielä sunnuntai-illan kunniaksi hallille treenaamaan. Olin päättänyt tehdä Svingin kanssa vain pieniä harjoituksia ja suunnitelmassa pysyminen tuotti sen, että oli hyvin onnistuneet treenit ja iloinen mieli! :-) Tein Svingin kanssa alun vastaanottoja kolmella hypyllä, niin, että hypyt eivät olleet linjassa. Kakkoshypylle piti työntää. Palkkailin Svingiä lelun kanssa ja muutaman toiston jälkeen alkoi mennä hienosti ja neiti alkoi tarkemmin katsomaan mitä minä puuhasin, eikä vain juossut suorinta tietä luokseni. Näitä pitäisi muistaa enemmän vahvistaa.

Lisäksi tein rengasta ensimmäisen kerran rengaskolarin jälkeen. Ja hienosti meni! Eipä siinä mitään ihmeellistä Svingin mielestä ollut:-) Tein yksittäisenä sekä vauhdista. Nyt vaan jokaikiseen treeniin mukaan rengas.

Vimpaksi Svingi teki keinua. Laura piti jalalla hiukan kiinni, jotta S malttoi mennä vauhdilla loppuun. Joka toiston jäkeen keinu vain parani.

Hepun agility suunnitelmat muuttuivat tokoksi, kun yksi kenttä oli raivattu esteistä tyhjäksi. Herralle luvassa ruututreeniä. En oo tehnyt täys mittasta ruutukaaviota ties koska, mutta hienosti meni. Siitä olin eritysen iloinen, että vaikka Heppu näki, että palkka vietiin ruutuun, se malttoi silti kaikessa rauhassa tehdä ensin merkin ja odottaa käskyä ruutuun, jee!! :-) Lisäksi Heppu teki liikkeestä jääviä. Seisominen hyvä, maahan hyvä, MUTTA istumisessa jäi monta kertaa seisomaan. Lopuksi sekin onnistui, mutta kyllä oli vaikeeta. Tokon palkaksi Heppu sai hiukan rallitella Aata. Olipas kivaa!!

1 kommentti:

jassu kirjoitti...

Mun tuli nyt ikävä Svingiä! Koskahan me onnistuttais näkeen, täytyis ihan pakosti päästä vähän rapsuttaan Svingiä?! No, rapsuta sä nyt ainkain ja sano terkkuja :) Hepulle tietty kans.